Twitter wordt met het uur bozer op ING

ING lanceerde in het FD vandaag het voornemen de betalingsgegevens van klanten te gaan doorverkopen aan bedrijven, die zo te weten kunnen komen wat je koopt en wanneer je geld hebt. De praatprogramma's op radio en TV zullen het  de komende dagen druk hebben met deze inbreuk op de privacy. Twitter is nu al boos.
Slecht Volk 
ING is helemaal van de pot gerukt! #Privacy geldt kennelijk niet met pin betalingen. Wat mij betreft mag #ING omvallen via bankrun. Marjolijn Ruygrok ‏
ING mag m'n gegevens best aan bedrijven doorspelen hoor. Het liefst aan andere banken, waar ik vervolgens naar overstap. Doei #ING. Dhr. Wesel  ING-klant in winkel: "Die zijn mooi! Mag ik eens kijken?" *verkoopster checkt scherm, lacht smalend* "Kijken wel, ja"
hellahueck 
Oh, dat bedoelen ze dus met de klant centraal stellen Carel Brendel ‏ Lastig, een bankrekening opzeggen. Maar als #ing dit niet terugdraait zit er niets anders op. Tom-Jan Meeus ‏ Vroeger had je een rekening bij ING. Nu heeft ING jouw rekening #ing
Sandra Olsthoorn
Dat een tuincentrum via je bank weet dat jij in maart je bolletjes plant en je een speciaal aanbod doe Matthijs Pontier ‏ ING wil je betaalgegevens verkopen aan bedrijven 'voor gerichte advertenties' Blij dat ik daar weg ben! #ING #privacy Rudy Gnodde  ING wil betaalverkeer verkopen  Weer een reden om minder te pinnen en vaker met cash te betalen #privacy   Willem Alexander Geen angst, Landgenoten. #ING slaagt er niet eens in om de website online te houden, laat staan dat men uw transacties boven water krijgt.

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Paulraw

  ING lijkt de PvdA wel ,ze doen alle mogelijke moeite om zichzelf in diskrediet te brengen en de populariteit terug te brengen naar 0%

 2. Paulraw

  Kijken of ING nog zo stoer zou doen als overstappen met behoud banknummer in een klik mogelijk zou zijn,ipv nu ,nu moet je alle bedrijven met incasso etc zelf de wijzigingen doorgeven.

 3. john west

  Ze mogen het doen,als er een mogelijkheid is om dit uit te schakelen,maar ik ben er niet blij mee.

 4. Robin

  Opt in!!!! Je kunt kiezen. Pfff… Lezen he? Altijd lastig.

 5. huib panhuyzen

  Jullie vergeten de wat mij betreft mooiste tweet die ik tegen kwam (en heb geretweet) van Fedde Monsma ‏@FeddeMonsma
  >Het gezegde: “door de bank genomen” krijgt ineens een heel andere betekenis! #ING <

  ING bank is inderdaad van de pot gerukt. Wanneer ze dit écht gaan uitvoeren, stap ik over naar een andere bank.

 6. FritsB

  ING is toch al merkwaardig bedillerig. Heeft al eens mijn credit card geblokkeerd omdat iemand vond dat ik iets (een vulpen godbetert) had gekocht bij een verdacht adres. Maar geen kennisgeving aan de klant natuurlijk. Daar sta je dan bij de volgende internationale betaling.

Reacties niet toegestaan