Whitney lesbisch, de opkomst van Cup A, Kindje de Nijs, Marilyn Monroe, ski-ongelukken

Media
door Admin
dinsdag, 21 februari 2012 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Bron: Cup A verovert sterrenland. Was eerder ‘hoe groter hoe mooier’ de norm, nu zijn de kleinere borsten weer helemaal in. Celebs met miniatuurborsten: Renée Zellweger, Kate Hudson, Kirsten Dunst, Kate Moss, Kristen Stewart, Paris Hilton, Natalie Portman, Milla Jovovich, Keira Knightley.Bron: Zanger Rob de Nijs (69) is wederom vader geworden. Op zondag twitterde hij: “Daar is ie dan. Een maand te vroeg maar oh zo prachtig. Gezond en wel: Julius”. Na de bevalling werd bij zijn vrouw Henriette een infectie geconstateerd waarvoor zij een antibioticakuur kreeg. Julius werd daarom voor de zekerheid op de intensive care gelegd. Bron: Het Britse keten Debenhams verkoos het lichaam van de actrice tot mooiste bikinilichaam. De volgende welgevormde vrouwen volgden: 1. Marilyn Monroe 2. Christina Hendricks 3. Ursula Andress 4. Kim Kardashian 5. Tulisa Contostavlos 6. Raquel Welch 7. Hellen Mirren 8. Scarlett Johansson 9. Amy Childs 10.Lucky Mecklenburgh Bron:
1. Gerucht: Whitney Houston was lesbisch De meeste theorieen over Whitney Houstons' afdaling naar drugs en uiteindelijk haar dood hebben te maken met haar man Bobby Brown. Maar er is een nieuwe interessante theorie. Misschien was het niet haar huwelijk met Bobby dat ervoor zorgde dat ze veranderde in een verslaafde, maar kwam het door het breken van de relatie met haar lesbische geliefde: Robyn Crawford. Dat zegt homo activist Peter Tatchell.
xlarge daa20363bcef9a5ad3c04fb51472ea54
5. Ski ongelukken met sterren Prins Friso is niet de enige bekende persoon die een ongeluk kreeg op de piste: Zanger Wolter Kroes kwam begin dit jaar ernstig ten val en scheurde een pees in zijn schouder. Hij kon een aantal weken niet optreden. Seksuologe Goedele Liekens kwam een aantal jaar geleden tijdens het snowboarden zwaar ten val. Ze liep daarbij een breuk in de bovenarm op. Majoor Hugh Lindsay kwam in 1988 om het leven. Hij werd bedolven door een lawine op de Gotschnagratberg. Hij was op dat moment aan het skien met de Britse Kroonprins Charles. Michael Kennedy stierf in 1997 nadat hij in Aspen tegen een boom was geskied. Hij was het zesde kind van Robert Kennedy. Sonny Bono kwam ook om het leven door tegen een boom aan te skiën in 1998. Sonny Bono is bekend van het duo Sonny & Cher dat hij samen met zijn vrouw zangeres Cher vormde. Bron: Showvandaag
6. Kleding Whitney Houston onder de hamer Whitney Houston is nog maar net dood, of haar kleren worden al geveild. Het gaat om een hemd en oorbellen die ze droeg in de film ‘The Bodyguard’ en een zwarte jurk.
Bron:
kleding whitney houston onder de hamer