Whitney lesbisch, de opkomst van Cup A, Kindje de Nijs, Marilyn Monroe, ski-ongelukken

1. Gerucht: Whitney Houston was lesbisch
De meeste theorieen over Whitney Houstons' afdaling naar drugs en uiteindelijk haar dood hebben te maken met haar man Bobby Brown. Maar er is een nieuwe interessante theorie. Misschien was het niet haar huwelijk met Bobby dat ervoor zorgde dat ze veranderde in een verslaafde, maar kwam het door het breken van de relatie met haar lesbische geliefde: Robyn Crawford. Dat zegt homo activist Peter Tatchell.Bron: Gawker

2. Twee erwtjes op een plank
Cup A verovert sterrenland. Was eerder ‘hoe groter hoe mooier’ de norm, nu zijn de kleinere borsten weer helemaal in. Celebs met miniatuurborsten: Renée Zellweger, Kate Hudson, Kirsten Dunst, Kate Moss, Kristen Stewart, Paris Hilton, Natalie Portman, Milla Jovovich, Keira Knightley.
Bron: Oddstuffmagazine

3. Je bent nooit oud genoeg om te leren kinderen te krijgen
Zanger Rob de Nijs (69) is wederom vader geworden. Op zondag twitterde hij: “Daar is ie dan. Een maand te vroeg maar oh zo prachtig. Gezond en wel: Julius”. Na de bevalling werd bij zijn vrouw Henriette een infectie geconstateerd waarvoor zij een antibioticakuur kreeg. Julius werd daarom voor de zekerheid op de intensive care gelegd.
Bron: Telegraaf

4. Marilyn is de mooiste in bikini

Het Britse keten Debenhams verkoos het lichaam van de actrice tot mooiste bikinilichaam. De volgende welgevormde vrouwen volgden:
1. Marilyn Monroe
2. Christina Hendricks
3. Ursula Andress
4. Kim Kardashian
5. Tulisa Contostavlos
6. Raquel Welch
7. Hellen Mirren
8. Scarlett Johansson
9. Amy Childs
10.Lucky Mecklenburgh
Bron: De Telegraaf

5. Ski ongelukken met sterren
Prins Friso is niet de enige bekende persoon die een ongeluk kreeg op de piste:
Zanger Wolter Kroes kwam begin dit jaar ernstig ten val en scheurde een pees in zijn schouder. Hij kon een aantal weken niet optreden.
Seksuologe Goedele Liekens kwam een aantal jaar geleden tijdens het snowboarden zwaar ten val. Ze liep daarbij een breuk in de bovenarm op.
Majoor Hugh Lindsay kwam in 1988 om het leven. Hij werd bedolven door een lawine op de Gotschnagratberg. Hij was op dat moment aan het skien met de Britse Kroonprins Charles.
Michael Kennedy stierf in 1997 nadat hij in Aspen tegen een boom was geskied. Hij was het zesde kind van Robert Kennedy.
Sonny Bono kwam ook om het leven door tegen een boom aan te skiën in 1998. Sonny Bono is bekend van het duo Sonny & Cher dat hij samen met zijn vrouw zangeres Cher vormde.
Bron: Showvandaag

6. Kleding Whitney Houston onder de hamer
Whitney Houston is nog maar net dood, of haar kleren worden al geveild. Het gaat om een hemd en oorbellen die ze droeg in de film ‘The Bodyguard’ en een zwarte jurk.


Bron: RTL Boulevard