Herman den Blijker maakt ‘flutprogramma’s’

Collega-koks hebben altijd het beste met elkaar voor. Zo ook Joop Braakhekke met Herman den Blijker. Hij vindt de programma’s van Den Blijker van tenenkrommend slechte kwaliteit. Braakhekke vertrouwt roddelblad Weekend toe dat hij het zonde vindt dat Herman aan 'die flutprogramma's meewerkt, want daarmee 'vergooit hij zichzelf' maar. 'Ik ken Herman natuurlijk, hij is een heel grote kok, een soort Cas Spijkers.' Het is puur entertainment wat Den Blijker doet, vindt Braakhekke. 'Maar als je iets wil leren – wat heel belangrijk is omdat er geen huishoudscholen meer zijn, dan moet je daar niet naar kijken.' Als Braakhekke gekeken heeft en de tv uitzet, weet hij al niet meer wat hij gezien heeft. 'Een gemiste kans. Hij zou een normaal kookprogramma moeten maken', zegt hij.

Bron(nen):   de Mediakrant      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. John Bon

  Dus de mening van een bejaarde homoseksuele kok is maatgevend voor iedereen? Misschien heeft hij wel beginnend Alzheimer aangezien ik het probleem absoluut niet herken.

  • catchit64

   Haha, je hebt gelijk, maar die ouwe kok ook… Als TV programma is het niet veel en dankzij zijn onverstaanbare uitspraak blijven veel Nederlanders verstoken van de inhoud.

   (in antwoord op John Bon)
 2. uknowme

  Braakhekke vergooit zichzelf met de Weekend

Reacties niet toegestaan