Er is nu ook een hele grote opblaasbare Trump-kip. In een gevangenispak

Onlangs hing er bij het bezoek van de Amerikaanse president aan Londen een grote ballon in de vorm van een Trump-baby bij het Britse parlement. Nu is er een enorme opblaasbare Trump Chicken die zondag rondvoer bij San Francisco op een boot van het ‘Alcatraz Prison Transport’.

Donald Trump wordt afgebeeld als een kip in een gevangenispak met nummer 45 erop, verwijzend naar het feit dat hij de 45ste president van de VS is. De 10 meter grote kip voer zondag een ronde langs de kust bij San Francisco. Het is niet de eerste keer dat de Trump-kip te zien is. In februari van dit jaar is hij gesignaleerd in de buurt van het Witte Huis en in april vorig jaar dook hij voor het eerst op tijdens een protestmars in San Francisco.

De makers leggen uit waarom ze rondvaren met een Trump-kip in een gevangenispak: “We willen je de kans geven om te zeggen wat je wil tegen de ‘Chicken President’. Als hij langs komt kun je alles tegen hem roepen. Je kunt hem belachelijk maken en hem uitschelden zoals je nog nooit iemand hebt uitgescholden. Neem je vrienden mee, maak een spandoek, draag gekke kleding en dans. Bedenk dat je nog altijd vrij bent.”

Bron(nen):   The Independent