Hit op Facebook: ‘Totaal nutteloze Wie Is De Mol-hints’

Wie van een grapje en van Wie Is De Mol houdt, kan lid worden van de Facebookpagina Totaal Nutteloze Wie Is De Mol Hints. In amper een week tijd zijn er al 30.000 volgers.

De naam zegt het al: op de pagina komen compleet idiote hints langs. Er worden al langer grappen gemaakt over Molloten, zoals de fanatiekste fans van het populaire programma worden genoemd. Zij bedenken de meest vreemde theorieën om maar de mol te vinden.

Enkele voorbeelden van de pagina: Zanger Nielson zingt in een van zijn hits: ‘Ik zou wel blind en doof zijn’. Net als een…mol. In de eerste aflevering was er ook een langs kruipende rups te zien. Een rups wordt een vlinder en vlinder is in het Engels Butterfly. Wie werkt er veel met boter? Juist…bakker Robèrt van Beckhoven.

De pagina is opgericht door de broers Niels en Jorrit de Haas. Vooral Niels is gefascineerd door de Molloten die alles bestuderen, vertelt hij aan RTL Nieuws. “Ik heb van die filmpjes gekeken van fans die echt alles uitpluizen en dan dingen zien die zo vergezocht zijn dat ze op onze pagina zouden passen.”

Bron(nen):   RTL Nieuws