Bericht van de reclassering

Media
door Admin
maandag, 22 maart 2010 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Wie durft te beweren dat de reclassering niets kan en nooit enig effect sorteert?
Op bijgaande video zien we de talentvolle zanger Boy George weer vrij rondlopen en zo te zien gaat het hem eh... niet eh... zo slecht als eerder het geval was.
Hij is losgelaten uit de gevangenis waar hij voor 15 maanden zat weggestopt wegens mishandeling van een jongen, drank- en drugsmisbruik, en min of meer fris en gewassen loopt het voormalige genie weer vrij door Londen rond. Een poging van zijn advocaten om hem al met Kerst uit het gevang te krijgen, zodat hij mee kon doen aan een speciale aflevering van het Channel 4-programma 'Celebrity Big Brother' liep op niets uit, omdat de rechter dit weigerde. In de jaren 80 was George zanger van de band 'Culture Club.' Hij beschikte over een door God gegeven talent, al is dat wellicht niet door iedereen opgemerkt. We mogen Boy George gerust als één van de grootste zangers van de afgelopen 50 jaar beschouwen.
Sinds zijn jaren van roem heeft hij een gruwelijke weg naar beneden afgelegd, verslaafd aan heroïne, aan cocaïne en wat al niet. Inmiddels denkt de getormenteerde zanger zelf dat er weer een mooie toekomst voor hem is weggelegd; dadelijk zal hij ons weer versteld doen staan met mooie nieuwe muziek, zo beweert hij. Laten we het hopen, desnoods tegen beter weten in.
Bron(nen): Der Spiegel