Koken met je iPad

Media
door Gilles Dijkmanwoensdag, 19 oktober 2011 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Kookboeken en verschillende Apps in de iBook store van Apple zijn al enige tijd razend populair. Belkin denkt hier een extra slaatje uit te kunnen slaan door de iPad nog toegankelijker te maken tijdens het koken. Dit allemaal voor een nog betere kookervaring.
Belkin heeft ten eerste een nieuw iPad dock ontwikkeld, de 'Chef Stand' (foto boven). De bedoeling is dat je hiermee de iPad kunt gebruiken als een gigantisch kookboek in kleur. Daarnaast heeft Belkin ook een dock ontwikkeld voor op je koelkast en eentje voor aan je keukenkastje (foto hieronder). Mischien nog wel het belangrijkste is echter de stylus die bij de Chef Stand wordt geleverd. Deze zorgt ervoor dat je met je vettige kookhanden de iPad gewoon kunt blijven gebruiken.
Belkin zegt dat ze zelf onderzoek hebben gedaan onder consumenten en dat hieruit bleek dat er veel vraag was naar een manier om de iPad te gebruiken in de keuken. Niet alleen professionele chefkoks en bakkers, maar ook thuis- en amateurkoks kunnen er plezier van hebben. De prijs van de Chef Stand is bijna 35 euro, inclusief stylus. Om de Chef Stand aan de koelkast of keukenkast te bevestigen, zal je echter meer moeten betalen. Beiden zijn apart te koop en kosten per stuk 40 euro. Misschien een idee voor Sinterklaas?
belkin fridge mount
Bron(nen): Daily Mail