Koop nu geen iPad!

Media
dinsdag, 21 februari 2012 om 00:00
welingelichtekringen header 1
De iPad-3 komt er aan. Koop nu dus geen nieuwe iPad.
De nieuwe versie is – als we alle geruchten mogen geloven – sterk verbeterd. En voor de zuinigerds onder ons: De oude iPad-2 kun je dan voor een prikje kopen.
Reden genoeg om nu de hand even op de knip te houden.
We hebben het vaker gezien bij de lancering van een nieuwe iPhone, iPad of MacBook: Stromen geruchten over technische verbeteringen. Waarschijnlijk is de lancering op 6 of 7 maart.
Wat heeft de iPad-3? Dit zijn een paar waarschijnlijke snacks die Apple toevoegt aan de al zo succesvolle tablet:
- Een veel hogere resolutie van het scherm van de iPad. Je kunt er HD-films op bekijken. Volgens sommige berichten wordt het scherm vier maal scherper! - Snellere draadloze verbinding waardoor je sneller data (muziek, films, documenten) kunt dowlloaden. En telefoongesprekken (al dan niet met beeld) worden dan ook beter. - Een snellere processor: Alles wat je doet gaat dan nog sneller. - Siri ook naar de iPad? De eigenaren van de iPhone 4S kennen Siri al. De digitale assistant die 24 uur per dag al je vragen beantwoordt. Siri komt waarschijnlijk ook op de nieuwe iPad. - De iPad wordt nog dunner. Heel veel zal het niet zijn. Maar elke millimeter telt! - Oh ja, en een betere camera van 8 megapixel. En een grotere lens.
De ware Apple-fans zijn nu al opgewonden. GizModo.com schrijft beeldend: “It's that magical time of year again, when everyone expects a new iPad to be right around the corner.”
Bron(nen): ABC GizModo