Wie helpt Mel Gibson?

Media
door Admin
zaterdag, 17 juli 2010 om 00:00
welingelichtekringen header 1
De filmacteur en -regisseur Mel Gibson (54) bevindt zich in beklagenswaardige omstandigheden. Al meermalen is geheel ongevraagd naar buiten gekomen hoe hij kan schelden en schreeuwen, en dat heeft zijn puriteinse imago bepaald geen goed gedaan. Zijn optreden in de reeks Lethal Weapon-films is memorabel en ook mag hij trots zijn op zijn regie van The Passion of the Christ. Het feit dat hij streng gelovig is en 7 kinderen kreeg bij een en dezelfde vrouw mag in het Sodom en Gomorra van de filmbusiness ook best een deugd worden genoemd.
Precies 4 jaar geleden kwam de eerste tegenslag. Behoorlijk dronken achter het stuur werd hij in Hollywood door de politie aangehouden en daar sloeg hij toch een antisemitische taal uit. Weinig verheffend en ook niet handig voor iemand die in Holywood aan de kost wenst te komen... Dit was nog slechts een voorbode van ander onheil.
Vroeg of laat komt een man met veel geld en veel succes een hoer tegen, en in het geval van Gibson betrof dat de als Russin vermomde Oksana Grigorieva, naar het schijnt een actrice. Gibson weg bij vrouw en kinderen, baby'tje bij nieuwe vriendin - het bekende werk.
Het kind is pas 9 maanden oud maar de ouders rollen vechtend over straat en het vervelende voor Gibson is dat van dit geruzie om de haverklap tapes in de buitenwereld belanden. Waarop valt te beluisteren hoe hij tekeer gaat. Zodat zijn imago nog meer aan gort gaat. Zowat dagelijks staan de Amerikaanse kranten vol met het laatste nieuws over deze crisis. De Gibson-saga is in de grond van de zaak een stokoud Hollywoodverhaal. Aan de buitenkant lijkt het leven van de filmster wel een sprookje, in werkelijkheid is het een hel. En daar kan niemand genoeg van krijgen.
Bron(nen): ABC News