Ontdek nu hoe de wereld is veranderd sinds jouw geboorte

BBC Earth laat op prachtige wijze zien hoe jij en de aarde zijn veranderd sinds je geboortejaar: hoeveel mensen zijn er sindsdien bij gekomen, welke dieren zijn er ontdekt en hoeveel centimeter is de zeespiegel gestegen? Maar ook: hoe is de CO2-uitstoot veranderd, hoe vaak heeft je hart geslagen en hoeveel kilometer heb je afgelegd. Samen met nog een groot aantal andere wetenswaardigheden krijg je zo een geweldig beeld van de ontwikkeling van de aarde en de invloed van de mens daarop. Daarbij zijn ook nog filmpjes te bekijken van dieren, die tijdens jouw leven voor het eerst zijn vastgelegd. Vul hier je geboortedatum, lengte en geslacht in en ontdek hoe de aarde is veranderd sinds je geboorte. Sterke toename ontbossing Amazonegebied

Bron(nen):   BBC      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. harrr

    Ik zie al dat er in GB ook subsidiesponzen zitten die met teveel geld iets maken wat niet werkt of gewoon stompzinnig is.

  2. kletsmajoor

    Op zich best aardig. Maar het laatste kader ‘How we have changed the world’ is klimaatpropaganda om je met een schuldgevoel op te zadelen. Maar goed, dat zijn we al bijna 2 decennia gewend van de BBC, helaas.

  3. Windows 8

    Ik wil er zo eentje van na en voor de massa immigratie

Reacties niet toegestaan