“Diederik, als je je dochter gebruikt, doe het dan goed”

Het fimpje waarmee Diederik Samsom zijn gehandicapte dochter Benthe  tot campagne item maakt houdt ook Volkskrant Columnist Sheila Sitalsing bezig. Haar kritiek: als je dan je gehandicapte kind gebruikt, doe het dan goed. Dat is het niet. "Niet alleen omdat Diederik een armzalig acteur is, die zijn teksten schools opdreunt, maar omdat er te weinig in Benthe zit. Als je je kind inzet, doe het dan schaamteloos, maak ons aan het huilen." Ook dat is half

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Pieter Storms

  absolutely disgusting to use your handicapped daughter for commercial purposes.

 2. Templein

  Opiniemakers, columnisten en reclamejongens hebben allemaal commentaar op het filmpje van Diederik met zijn gezin. Maar juist deze reageerders laten zien dat ze een Walt Disney-wereld willen tonen.
  Maar daar zitten ‘gewone’ kijkers meestal niet op te wachten..

  Het filmpje was juist goed, laat zien waarom je ook de politiek in kunt gaan, namelijk voor een betere wereld en niet om de baantjes. Bij mij gaf dat even een schok van he, zou hij dit echt menen? Het lijkt er wel op.

  Diederik zou in ieder geval met zijn wetenschappelijke achtergrond en hoge iq voor het geld heel wat beterbetaalde banen kunnen krijgen.

Reacties niet toegestaan