Quincy krijgt op zijn slavernijkop van Braboneger

De Brabo Neger slaat terug. Vooral in de richting van Quincy Gario, die kritiek had op de rol van de Brabo Neger in de nieuwe Bavaria-reclame. Tilburger Steven Brunswijk (de echte naam van Brabo Neger): “Niet alles is slavernij. Je kunt ook gewoon zeggen dat je een atletische en sportieve neger ziet. Een mooi, knappe neger gewoon. Vergelijk het met een negerzoen. Sommige mensen vinden die naam discriminerend, maar veel mensen worden gewoon graag gezoend door een neger. Heerlijk toch.”

19 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Dead Silence

  Brabonegert is een topgozert.

  • Denise Alcindor

   braboneger moet zijn geschiednis gaan lezen…ontwetendheid is geen zegen… blinden kunnen geen blinden leiden…

   (in antwoord op Dead Silence)
 2. Nico

  Braboner + veel.
  Parasiet Gario kan beter vertrekken, hier is geen plaats voor hem. Scheelt weer een uitkering.

  • Vogelbeest

   Bovendien is het hier heel slecht.
   Kwinsie kan beter in Somalië tussen de echte negerts gaan zitten. Dan wordt hij tenminste niet meer gediscrimineerd door al die nare blanken die zijn uitkering betalen.

   (in antwoord op Nico)
 3. Burgermans

  Als er één figuur in Nederland is die haat naar zwarten opwekt dan is het die foute Quinsy Gario wel. Stop racisme: repatrieer Quinsy!

 4. Denise Alcindor

  jullie zijn onwetende sukkels!!! Ga graven in de geschiedenis en je zult versteld staan hoeveel bloed jullie voorouders en dit land aan de vingers hebben! ten eerste jullie kwamen zogezegd in de naam van Jezus (de witte God is by the way van origine zwart van huidskleur want leefde in het gebied tussen de Eufraat en de Tigris. geloof me daar leefden er geen witte mensen!) om onze Hebreeuwse (!) voorouders te kopen voor een appel en een ei, overhandigd door andere Afrikaanse stammen (heidenen) om ons vervolgens te droppen in Amerika en overige delen van de wereld. Nederland is een afgodisch land waar het konigshuis inhalige, satanische en bloederige offerfeesten en handelingen erop na houden.

  De gewone man en vrouw heeft geen idee hoe diep geworteld dit kinderfeest is. Wij waren van origine geen slaven, maar mede door onze eigen ongehoorzaamheid en jullie grote gewilligheid (onthoud NL wilde helemaal niet af van de slavernij, grote inkomsten van goud en gelden over de rug van de zwarte man en vrouw) van diens kant heeft YAH de Schepper van hemel en aarde , een vloek op ons gezet (Deuterononium 28).

  Wij (de Hebreeuwse Isrealieten), de Egyptenaren, de Moren, de Ethiopiers hebben de beschaving neerfgezet terwijl jullie in Europa leefden in de donkere tijden (Middeleuwen) te midden van jullie vieze gewoonten, als koken en slapen en poepen in dezelfde kamer, een bad nemen kwam niet voor, zware tragische hygiene, geen kennis!! DE PEST heeft jullie toen bijna uitgeroeid, als Rome , het sdatanisch systeem niet een stokje ervoor had gestoken.

  Al met al…. zwarte piet is een afspiegeling van een afgrijzelijke tijd van benauwdheid voor het zwarte gezin dat uit elkaar werd getrokken elke weer wanneer die witte man weer eens onze zwarte zussen had verkracht. (William Lynch’s letter)

  Ons zelfbeeld is zo gekelderd dat we onze identiteit kwijt zijn geraakt. De zwarte man heette eerst Kunta Kinte en werd gdwongen om zichzelf Toby te noemen.
  Jullie stelletje duivels!!!!!

  Long story short, had ons in Afrika gelaten en had van onze olie, goud, diamenten etc etce etc afgebleven dan waren wij OK!!!!

  De tijd van de heidenen is bijna voorbij, nog enkele jaren krijgen jullie de gelegenheid om jezelf te zijn (ons afslachten, lynchen, bespotten en ons onder jullie schoen vertrappen) maar soon very soon , wanneer Europa on zijn gat ligt en euro en alle koninkrijken uit elkaar vallen….. is onze tijd!!!!!!!! YSRAEL wordt wakker! al die belachelijk witte orthodoxe idioten daar zullen worden weggeramd en jullie zullen elkaar afslachten allemaal om GELD! greedy as usual..

  ILL BE PRAYING FOR YOU GUYS….

  Zwarte piet is niets meer en minder dan de slavenhandel in ere houden en rijdend in hun gouden koets denkende dat zij zo voor eeuwig kunnen doorgaan????? NO WAY BABY… succes witte koppen met ignorant blijven… al ben je wit, word wakker en erken je fouten en die van je voorouders en vraag om vergeving aan de enige Waarachtige God , YAH (PSALM 68:4). en sluit je aan bij de Waarheid en niet je verdomde ego!

  Goedendag!

  Bewerken

  Beantwoorden

  Delen ›

  Denise Alcindor • een paar seconden geleden

  trouwens dit is natuurlijk niet voor alle witte koppies, want gelukkig bestaan er nog enkele die geen haat en verderf in hun hart hebben zitten, maaaarrrr nog steeds is erkenning en belijdenis bij Hem noodzakelijk. Nederland gaat billekoek krijgen… Heel Europa eigenlijk… voor alles is een tijd. Yah’s molen draait langzaam, maar ZEKER! Dus dit is voor een ieder die niet wil studeren en onderzoeken. De mens die niet wil veranderen of in karakter wil groeien, denkt dat ie rijk en alwetend is…. ik wens je succes! Checfk NL en Illuminatie. Check vaccinaties, Eugenics…

  • Burgermans

   *proest*

   (in antwoord op Denise Alcindor)
   • Denise Alcindor

    het heden is een gevolg van het verleden en bepaald de toekomst!!!
    ik leef niet in een dromenwereld. AUB neemt u deze uitdaging door alles wat ik zojuist heb beweerd dit te onderzoeken, al is het om mij voor gek te willen verklaren. U zult zien dat alles wat ik hebben beaamd, waarheid is!!! de ‘zwarte’ bevolking is een zeer koppig volk en weet zich niet te gedragen, mede door hun ongehoorzaamheid zijn we beland in deze zooi.. het feit dat we gebrainwasht zijn en denken dat hoe lichter bent , hoe mooier (wat dacht u van de huisslaaf en de veldslaaf?) geeft aan hoeveel impact de slavernij nog steeds heeft op ons als volk. U zult dit nooit begrijpen, verwacht ik ook niet. Maar doe als u oprecht bent, in ieder geval een beetje moeite om te willen begrijpen hoe het komt dat ons volk zo verdeeld is. U gedraagt zich nog steeds alsof het allemaal voorbij is. we worden nog steeds gelyncht, achtervolgd, uitgekauwd en bespot, dagelijks moeten wij onze kinderen leren om trots te zijn op hun identiteit. De white privilege die u krijgt dagelijks, maakt dat u dit nooit zal begrijpen. we zijn heilig, omdat onze God heilig is! Maar we zijn intussen heel erg verpest. maar er is hoop voor ons! Is er ook hoop voor u, massa?????

    (in antwoord op Burgermans)
  • OverlordHades

   1) Je verwijst naar de Hebreeuwse mensen als ”wij”, dit verandert je hele post naar een subjectieve post, hiermee maak je nooit een punt.
   2) Als je nou eens stopt met naar dat verleden kijken dan leef je een veel minder negatief leventje en kan je je daadwerkeklijk voorbereiden op de toekomst en het heden.

   (in antwoord op Denise Alcindor)
   • Burgermans

    Hoe kunt u hier nu serieus op ingaan, Heer Hades? Mevrouw Alcindor leeft overduidelijk niet in de reële wereld maar in een racistische fantasiewereld waarin alle blanken slecht zijn en alle zwarten juist heilig.

    (in antwoord op OverlordHades)
   • Denise Alcindor

    het heden is een gevolg van het verleden en bepaald de toekomst!!!
    ik leef niet in een dromenwereld. AUB neemt u deze uitdaging door alles wat ik zojuist heb beweerd dit te onderzoeken, al is het om mij voor gek te willen verklaren. U zult zien dat alles wat ik hebben beaamd, waarheid is!!! de ‘zwarte’ bevolking is een zeer koppig volk en weet zich niet te gedragen, mede door hun ongehoorzaamheid zijn we beland in deze zooi.. het feit dat we gebrainwasht zijn en denken dat hoe lichter bent , hoe mooier (wat dacht u van de huisslaaf en de veldslaaf?) geeft aan hoeveel impact de slavernij nog steeds heeft op ons als volk. U zult dit nooit begrijpen, verwacht ik ook niet. Maar doe als u oprecht bent, in ieder geval een beetje moeite om te willen begrijpen hoe het komt dat ons volk zo verdeeld is. U gedraagt zich nog steeds alsof het allemaal voorbij is. we worden nog steeds gelyncht, achtervolgd, uitgekauwd en bespot, dagelijks moeten wij onze kinderen leren om trots te zijn op hun identiteit. De white privilege die u krijgt dagelijks, maakt dat u dit nooit zal begrijpen. we zijn heilig, omdat onze God heilig is! Maar we zijn intussen heel erg verpest. maar er is hoop voor ons! Is er ook hoop voor u?????

    (in antwoord op OverlordHades)
  • Calhoun84

   Jezus was niet zwart, ook niet blank daar heeft u dan weer gelijk in. Het maakt in de praktijk ook helemaal niets uit of Jezus blank was of niet. In Ethiopië wordt Jezus als pikzwart afgebeeld, ook geen juiste weergave van Hem maar de boodschap blijft hetzelfde. Het doet mij goed dat u Gods boodschap verkondigd maar de manier waarop is niet bijster effectief, gemakshalve vergeet u te melden wat de Schrift zegt over slavernij.

   (in antwoord op Denise Alcindor)
   • Blorg

    Jesus is een sprookjesfiguur net als de kinderneuker Moh’ . Je mag die eender welke kleur geven

    (in antwoord op Calhoun84)
   • Denise Alcindor

    Deuterononium 28, Genesis 15:13, Hosea 4:6, Daniel 7:9, Daniel 10:6, Revelation 2:18, Genesis 50, 11 When the Canaanites who lived there saw the mourning at the threshing floor of Atad, they said, “The Egyptians are holding a solemn ceremony of mourning.” That is why that place near the Jordan is called Abel Mizraim.[ (ze dachten dat het egyptenaren waren, maar het waren hebreeers gemixt met wat egyptenaren er tussen. We lijken dus qua uiterlijk op de oud egyptenaren, believe me, ook deze waren ZWART!! we zijn gemaakt van de aarde, kleur van de aarde is zwart. alleen wij hebben kroeshaar als wol, en een bronzen huidskleur.

    (in antwoord op Calhoun84)
  • Ko Herent

   Had ons in Afrika gelaten???

   Hoe durf je! Kijk eens hoe goed je zwarte broeders het hebben in de westerse landen in vergelijking tot in Afrika. De geschiedenis herhaalt zich alleen nu komen ze op eigen initiatief in slechtere boten.

   (in antwoord op Denise Alcindor)
   • Denise Alcindor

    Doe niet zo dom, want als jullie uit onze continent zouden blijven zouden wij oke zijn. onze kinderen verkrachten met jullie gore pedo’s en ons volspuiten met je vriendje Bill Gates met al die shit vaccines die ons de dood injagen . en met je AIDS experiment. als jullie weg waren gebleven woonden jullie nog in jullie krotjes, kenden jullie geen hygiëne wetten! Shut up!!! Geschiedvervalsing is wat jullie ons hebben aangedaan, onze identiteit is ons ontnomen. Ik wil niets horen van jouw gebrek aan verdomde kennis. ik ben jullie arrogantie spuugzat! jullie hebben teveel bloed aan jullie vingers, al dat goud. waar hebben jullie dat vandaan denk je????

    (in antwoord op Ko Herent)
 5. Fritzy von Popsicle

  Zwarte Piet blijft, maakt niet uit wie dit niet leuk vind, gewoon pech voor jullie! Hij blijft gewoon ouderwets Zwart, met z’n rode lippen en gouden oorbellen, en Quinsy Gario…gewoon zichzelf tot kunstenaar verheven niksnut, die de naam Zwarte Piet niet eens waardig is!

Reacties niet toegestaan