Omstreden ex-PVV’er zoekt heil bij islam

Het kan verkeren. Arnoud van Doorn, de ex-vicefractievoorzitter en ex-penningmeester van de Haagse PVV die met zijn handen in de partijkas had gezeten, zoekt zijn heil voortaan in de islam. Dat schrijft Joop.nl. De oud-PVV’er spreekt van "een nieuwe start". Joop.nl beweert Van Doorn kort te hebben gesproken. Maar ondanks dat hij zijn bekering op twitter aankondigde ("Ik getuig dat (er) geen godheid is (dan) alleen God en ik getuig dat Mohammed de gezant van God is"), wil  hij er verder niets over kwijt. Hij vindt zijn geloofsovertuiging "een privéaangelegenheid".
Van Doorn werd vorige maand in zijn woning opgepakt omdat hij geheime raadsstukken zou hebben gelekt aan het AD. Sinds zijn vertrek uit de PVV in december 2011 vormt Van Doorn de eenmansfractie Onafhankelijk Den Haag.
   

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. janneke123

  Kijken we hier van op?

  Wilders als imam, ja dat zou opmerkelijk zijn maar voor de rest verbaas ik me bij die club nergens over.

  • John

   Wilders verandert anders ook voortdurend van doelgroep Janneke

   (in antwoord op janneke123)
   • janneke123

    Daar heb je gelijk in. Ik zie de eerste geshopte Wilders als imam foto’s graag voorbij komen 😉

    (in antwoord op John)
 2. Karel Kritisch

  Een identiteitscrisis lijkt me. Beter gaat zo’n instabiel persoon snel de politiek uit..

 3. Nico

  Een Nederlanse man die zich bekeert tot de islam is rijp voor tbs met dwangverpleging want die spoort voor geen meter! Dit heeft uiteraard niets met de PVV te maken, hooguit dat hij zijn afwijking slim verborgen wist te houden. Hij zal nu wel mohammed van doorn gaan heten naar zijn grote voorbeeld, de pedofeel / profeet.

Reacties niet toegestaan