President Hollande haalt Japan en China door elkaar

Als leider op bezoek zijn in Japan en dan zeggen dat het China is. Toen president Hollande in Tokio sprak dee hij dat. Toen hij er de dood van zes Japanners herdacht die waren omgekomen tijdens de gijzelactie in Algerije in januari, zei Hollande dat hij meeleefde "met het Chinese volk". In januari verloren in 27 westerse en Algerijnse gijzelaars het leven toen zwaar gewapende jihadisten van de organisatie 'Ondertekenaars met bloed' een gasveld in de Algerijnse Sahara aanvielen. "Ik herinner me dat Japan toen, net als Frankrijk, gechoqueerd was door de gijzeling in Algerije", zei Hollande vrijdag op een persconferentie, waar ook de Japanse premier Shinzo Abe aanwezig was. "Ik heb dan ook mijn medeleven betuigd vanwege het Franse volk tegenover dat van China." Veel Japanners zullen de fout niet (onmiddellijk) hebben door gehad: de vertaler verbeterde de fout van Hollande

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. disqus_cDEBEY6Kl8

  Domme Franse kaaskop

 2. KwakMeister

  dee hij het of dee hij het niet ?

 3. Dead Silence

  We weten allang dat landen bestuurd worden door volk dat niet geschikt is voor de industrie en dus derderangs is. Dan kan je van dit soort onzin krijgen.

 4. catchit64

  Is het geen must om als leider regelmatig domme uitspraken te doen of schuivers te maken om in de belangstelling te blijven?
  Gewoon een spindokters kunstje 😉

Reacties niet toegestaan