Glenn Beck zegt over een ‘zeer schokkend’ document te beschikken

Glenn Beck, de ultrarechtse radiomaker uit de VS, zegt dat hij in het bezit is van een document en/of informatie dat heel Amerika op zijn kop zal zetten. Het 'zal het machtsstelsel en een heleboel andere dingen omvergooien". En het zal Amerika verdelen in twee kampen. Er wordt over de aankondiging van Beck in de serieuze Amerikaanse media lacherig gedaan. Beck heeft extreme opvattingen en is doorgaans meer geboeid door meningen dan door feiten. Ze vermoeden dat hij en onthulling heeft over UFO's, of over de moord op Kennedy. Of het bewijs dat Obama moslim is Maar zeker weten doen we het niet. Beck zegt dat hij binnen 24 uur komt met zijn bom

Bron(nen):   Salon      

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. HansJansen

  lijst van ontvangers van Saoedie geld?

 2. Mieke Noor

  Donald Trump strikes back???

 3. Edwin67veen

  Zou het misschien onthullen dat ze de grootste staatsschuld van de wereld hebben, de geldpersen volcontinue aan hebben staan, geimporteerde goederen op krediet kopen, mensenrechten niet respecteren, anderen sancties opleggen omdat ze kernwapens hebben terwijl ze zelf de meeste hebben, alles goedvinden wat israel uitspookt (ook kernwapens en bezetting van andermans grond), oorlogen beginnen om olie te krijgen en de hele wereld ongevraagd afluisteren?

  Maar, dat wisten we toch al?

 4. KwakMeister

  “En het zal Amerika verdelen in twee kampen.”
  Dat is nu nog niet zo namelijk.
  Oh, wacht…

 5. Kees Cornelder

  God zij Dank bestaat ultrarechtse Glenn Beck. En als hij niet bestond dan zou hij meteen moeten worden uitgevonden. Die man is – echt – een Zegen voor de VS; nee, voor de hele mensheid. Althans dat deel ervan dat Jon Stewart’s Comedy Central kan ontvangen. want zonder Glenn geen Jon. Blijf smullen van wat-ie keer op keer verkondigt aan de heer-lijk-ste kolder. Leve Glenn!.

  • Oh_Oh_SarCastro

   Anders hebben we nog altijd Bill O’reilly, jean hannity, en de topper Rush Limbaugh.

   (in antwoord op Kees Cornelder)
 6. input@nu

  kamelen komen oorspronkelijk uit Canada. (echt waar)

 7. Kees Cornelder

  Uhhh.. Obama -ZIE JE WEL!- is in werkelijkheid Bin-Laden, na een setje chirurgisch-kosmetische ingrepen die in Moskou zijn uitgevoerd. Had ik altijd al gedacht. Dank je wel Glenn!!

Reacties niet toegestaan