FLOTUS en POTUS houden van Stevie

Stevie Wonder is degene die Barack Obama en Michelle bij elkaar heeft gebracht. Althans zijn muziek.
Gisteravond trad de zanger op in het Witte Huis. Het was geen intiem concertje. Er was een legertje verslaggevers, er waren vrienden van de Obama’s en onder de aanwezigen werden ook allerlei beroemdheden gesignaleerd. FLOTUS, zoals haar bijnaam is bij de geheime dienst, opende de avond. FLOTUS betekent First Lady Of The United States. "Ik luisterde al naar Stevie met mijn grootvader. Maar later ontdekte ik pas wat hij bedoelde als hij zingt over de liefde. Barack en ik kozen het liedje ‘You and I’ voor ons huwelijk."
Gedurende de avond reikte POTUS de Library of Congress Gershwin Prize uit aan de zanger. Hij noemde Stevie Wonder the soundtrack of my youth. "Ik denk dat het waar is, dat als ik geen fan was geweest van Stevie Wonder, dat Michelle dan niet met me had uit gewild. We zouden dan niet zijn getrouwd. Stevie Wonder was de rode draad van onze verkering. "
Na de uitreiking zei Stevie dat hij buitengewoon blij was dat hij hun huwelijk mogelijk had gemaakt, dat hij er – als het ware – vanaf het begin deel van had uitgemaakt. "Ik hoop dat u er in slaagt de wereld een beetje te veranderen, beter te maken. Zodat ik nog meer liedjes kan schrijven over liefde, eenheid en passie."

Bron(nen):   The Huffington Post