Lieberman groter gevaar voor Israël dan Ahmadinejad

De Jeruzalem Post vreest dat Israël moreel kapot wordt gemaakt door de semi-fascistische nieuwe minister van buitenlandse zaken. "In de nieuwsberichten over onze nieuwe minister van Buitenlandse Zaken Lieberman staan geen woorden meer als 'fascist', of 'anti-arabisch'." En dat is vreemd, zegt de Jeruzalem Post, want het is een gevaarlijke man.
Avigdor Lieberman was in zijn studententijd lid van een semi-terreur-organisatie, Kach, die zich tot doel stelde Israël etnisch te zuiveren, ook met geweld. Kach staat nog altijd op de lijst van verboden terreurorganisaties in de VS en Europa.
Lieberman is nu geen lid meer van Kach, hij is nu leider van zijn eigen partij Israël Beiteinu, maar zijn standpunten zijn hetzelfde: de Arabieren moeten weg, goedschiks of kwaadschiks.
The Jeruzalem Post: "Lieberman is gevaarlijker dan Ahmadinejad. We hebben de militaire macht om gevaren van buiten te weerstaan. Maar het is minder zeker of we in staat zijn te voorkomen dat we van binnen moreel worden vernietigd."
Lieberman, ooit uitsmijter in de uitgaanswereld, wordt overigens ook nog altijd door justitie vervolgd vanwege banden met criminele Russische joden.

Bron(nen):   Jeruzalem Post