Schwarzenegger bashing

Politiek
door Admin
dinsdag, 24 november 2009 om 00:00
welingelichtekringen header 1
De Amerikaanse media krijgen er maar niet genoeg van om Arnold Schwarzenegger te kleineren. Dat was het geval toen hij met veel succes in publieksfilms speelde en dat hield niet op toen hij gouverneur van Californie werd. Nu zou hij afgelopen zaterdag zijn zilverkleurige Porsche op een plek in Beverly Hills hebben geparkeerd waar stoppen en parkeren verboden is. Nou en? Laten ze blij zijn dat hij niet in zijn benzineslurpende Hummer reed.
Verder refereert Breitbart aan het feit dat zijn vrouw Maria Shriver vorige maand in Santa Monica haar Cadillac Escalade ook al in een 'red zone' had geparkeerd. En ook circuleren videobeelden waarop ze telefoneert, terwijl ze rijdt. Er zit iets onbegrijpelijks aan het gestalk van de Scharzeneggers.
Vroeger kenden we Arnold alleen maar als worstelaar, moordenaar, leugenaar en sadist. Sindsdien onderging hij een metamorfose en dient hij de publieke zaak op een manier die maar weinig geweldsplegers hem nadoen. En toch schijnt er iets niet in de haak te zijn. Vreemd.
Bron(nen): Breitbart