De piepjonge Obama

Nog maar een jaar geleden was er een onverzadigbare honger naar nieuws over Barack Obama. Welingelichte Kringen heeft een teller die weergeeft hoe vaak een stuk wordt gelezen en telkens als er iets over Obama verscheen, sloeg de teller uit. Met stukken over mevrouw Obama ging dat net zo. 
Inmiddels zijn we in andere tijden beland. Nederlandse politici hoor je allang niet meer over hun grote voorbeeld en de Nederlandse media zijn ook teruggekeerd naar normalere doses. 
Inmiddels weten we bij Welingelichte Kringen dat - als je een stukje wilt waar bijna niemand naar omkijkt - dat je dan de Angelsaksische pers moet afstruinen, op zoek naar nieuws over Barack. 
Dus voor de enkeling die het nog een heel klein beetje kan schelen: de Daily Mail publiceert vandaag nieuwe jeugdfoto's van Obama. Het zijn taferelen van een jongenspartijtje in Jakarta, nu 40 jaar geleden, waarop we de kleine Barry Soetoro zien tussen enkele vriendjes. Interessant foto's, toch, ondanks alles. Ze verschijnen aan de vooravond van Obama's grote Azie-tour.

Bron(nen):   Daily Mail