Ontmoet Yulia, het gezicht van het verzet van Oekraine

In deze virale video, I Am A Ukrainian, vertelt een jonge vrouw wat de demonstranten in Kiev beweegt. Ze gaat schuil achter de naam Yulia en de video is 5 miljoen keer bekeken. De video ziet er gelikt uit: hij is gemaakt door een Amerikaanse cineast die op reis in de Oekraine ging sympathiseren met de opstandelingen.

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  1. Johan Vermeulen

    Zoals te verwachten was: deze video is door Amerikanen gemaakt. Zelfs bedacht door iemand die ook lid is van de CFR. http://tiny.cc/z0opbx

    In december onthulde Vicotia Nuland ( U weet wel: ‘Fuck the EU “) dat de VS al 5 miljard $ had besteed aan het destabiliseren van de Ukraïne. Hier hoort U het haar zeggen: http://tiny.cc/a3x3ax

    Deze Nuland is ook betrapt op een telefonisch overleg met de VS ambassadeur in de Ukraïne, een gesprek waarin ze beiden overlegden wie er nu het best in de nieuwe regering van de Ukraïne zou kunnnen komen.

    Nu zijn er tweets die de gevluchte Janukovich zwart maken. Zal best deels waarheid zijn, Maar ze kunnen ook bedacht zijn door lieden die gewoon voor de VS werken. 5 miljard dollar zijn niet zo snel uitgegeven, nietwaar.

Reacties niet toegestaan