De laatste peiling van De Hond voor woensdag. PvdA in grote nood

De laatste peiling van Maurice de Hond laat geen grote schommelingen zien ten opzichte van vorige weken. Als er woensdag gestemd zou worden voor de Tweede Kamer en als dit de uitslag zou zijn dan zou de PvdA een kleine partij worden. Bi1hOxXIMAAQZfv.jpg-large

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. AT

  Wanneer kappen we eens met net te doen alsof gemeenteraadsverkiezingen landelijke verkiezingen zijn! Ik zie in de lijst alleen de landelijke partijen en de zetelverdeling in de 2e kamer.

 2. catchit64

  Ik woon in een van de gemeenten die pas later naar de stembus gaan omdat onze gemeente opnieuw zal worden ingedeeld, maar wat mij betreft zou er een verbod moeten komen op landelijke partijen die lokaal actief zijn.
  Als ik die enge mannen uit Den Haag plotseling de getapte jongen zie uithangen dan staat het kotsen mij nader dan het binnenhouden.

  Laat de lokale politiek over aan mensen die weten wat er speelt!!

  • Calhoun84

   Zolang 75% van de kiezers nog op een landelijke partij stemt is er draagvlak en dus geen enkele reden om landelijke partijen te verbieden. Ik woon in een gemeente met alleen maar landelijke partijen en ik vind het heerlijk werken.

   De opleidingsmogelijkheden van landelijke partijen en het netwerk dat politici kunnen gebruiken zijn ook zeer prettig, dit hebben de lokalen ook niet. Wel ben ik het met je eens dat landelijke kopstukken zich op de achtergrond moeten houden, prima als je meehelpt met de campagne maar alleen wanneer je je hebt verdiept in het programma van de afdeling. Het debat van morgenavond is mijn inziens ook flauwekul.

   “Laat de lokale politiek over aan mensen die weten wat er speelt!!”

   Dit kunnen lokale leden van een landelijke partij ook prima.

   (in antwoord op catchit64)
 3. malky

  Hebben we voor de gemeenteraadsverkiezingen eigenlijk wel de zegening van het Brussels hoofdkwartier gehad, of is dit democratisch proces ook “illegaal”?

Reacties niet toegestaan