Anne Frank is fake, zegt een Egyptische verlichte politicus

Anne Frank heeft wel bestaan, maar dat dagboek is flauwekul. Osama bin Laden ook, trouwens.
In het westen wordt gehoopt dat een niet-islamitische democratische partij de Egyptische verkiezingen wint in september. Grootste kanshebber op een behoorlijk aandeel: de Wafd partij. Een oude nationalistische partij die door Nasser werd verboden maar altijd sterk bleef. Vandaar dat de opvattingen van de tweede man van de Wafd partij aandacht verdienen.
De Washington Times interviewde  Ahmed Ezz el-Arab. "Er waren in Duitsland maar 2,4 miljoen joden. Dus hoe kunnen er dan 6 miljoen vermoord zijn? Het waren er hooguit een paar honderdduizend. En gaskamers? Verzinsels."
Ezz el-Arab doet het dagboek van Anne Frank, dat hij zegt te hebben bestudeerd toen hij afstudeerde in Zweden af als een  vervalsing. "Ik zweer bij God dat het fake is. Dat meisje heeft wel bestaan, maar die dagboeken zijn nep."
Osama bin Laden is een mengsel van een Amerikaanse en zionistische pion. "Als hij dan zo kundig was met vliegtuigen, dan had een vliegtuig bovenop de Knesset meer effect gehad.
In de peilingen, voor wat ze waard zijn, schijnt de Wafd er redelijk voor te staan. En het is geen moslimparijt, dus dat scheelt.

Bron(nen):   Washington Times  Jeruzalem Post