Hamas: Joden, sterft of vertrek

Een clubje behorend bij Hamas heeft een tekenfilm gemaakt met als titel “het einde van de hoop” die laat zien hoe soldaten van Hamas Israël veroveren. De muziek is gebaseerd op de melodie van het Israëlische volkslied Hatikva (De hoop). Het lied belooft dat alle ‘smerige’ Joden gedwongen zullen worden om Israël te verlaten terwijl “van de dwaas die overblijft het lot is bezegeld – onder de grond.” Israëli’s worden vervolgens gedwongen door Hamassoldaten aan boord van schepen te gaan om gedeporteerd te worden naar hun ‘land van herkomst’, door borden die zeggen “deportatie naar Rusland” en “deportatie naar Duitsland”.

11 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Har Davids

  De uitdrukking ‘de Duivel uitdrijven met Beëlzebub’ is wel erg vaak van toepassing in het Midden Oosten en directe omgeving. Geen enkele partij lijkt gesteund te kunnen worden, omdat geen enkele lijkt te deugen.

  Ik vraag me af wat al die intelligente mensen die de basis voor de huidige toestand in de regio gelegd hebben, hierover kunnen zeggen.

 2. Anton van Haasteren

  Over de doelstellingen van Hamas is nooit sprake geweest van enige onduidelijkheid, dus doe maar niet alsof dit nieuws is.

 3. Meester Proper

  Het blijven toch nazi’s, die Palestijnen.

  • Calhoun84

   Die Palestijnen niet, Hamas wel. Maar aan het niveau van dit filmpje te zien is dit gewoon door een puber op de zolderkamer gemaakt. Hamas heeft helaas wat meer kwaliteit in huis.

   (in antwoord op Meester Proper)
   • A.K.

    Dit “filmpje” wordt gemaakt in een televisie studio en op tv uitgezonden. Dit is een kinderprogramma.

    (in antwoord op Calhoun84)
    • A.K.

     Sorry mijn antwoord slaat nergens op, ik was al naar een andere video aan het kijken.

     (in antwoord op A.K.)
 4. appie b. broek

  Dat lijkt me nu typisch een Israelische provocatie om Hamas naar beneden te trekken en Israel weer wat te laten stijgen in de sympatie van de publieke opinie!

  • Motafied~

   Haha. Hamas zijn hier de Nazi’s, niet Israel. Israel verdedigt waar ze recht op hebben.

   (in antwoord op appie b. broek)
  • Beauchard

   Artikel 7 van Hamas Handvest:
   “De tijd van het oordeel zal niet aanbreken totdat de Moslims de Joden zullen bevechten en hen zullen doden; bij gevolg waarvan de Joden zich achter rotsen en bomen zullen verstoppen. En iedere boom en [iedere] rots zal [dan] zeggen: ‘O Moslim, o slaaf van Allah, achter mij zit een Jood, kom hier en dood hem!”

   (in antwoord op appie b. broek)
 5. harrr

  Mein Kampf is niet voor niets een bestseller bij de moezelmannen. Dat is geen groot geheim of zo.

 6. Marc

  Gewoon dood zwijgen

Reacties niet toegestaan