Isis onthoofdt weer een Engelsman

Terreurgroep Islamitische Staat (IS, voorheen ISIS) heeft naar eigen zeggen de Britse gijzelaar Alan Henning onthoofd. De groep heeft een video vrijgegeven waarop dit te zien zou zijn. Isis had eerder gedreigd Henning te doden als de Engelsen niet ophielden tegen hen te strijden. De Engelse regering week niet van haar standpunt. En Henning is nu dood.

1412092205686_wps_20_Undated_family_handout_ph

27 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Vogelbeest

  Moslims helpen en als dank onthoofden ze je.

  • knier

   Gelukkig heeft Isis, niets maar dan ook niets met de islam te maken,althans volgens alle politici,ik wacht dan ook op de ongetwijfeld massale demonstratie’s tegen dit door het slijk halen van de goede naam der islam van de meer als een miljoen aanwezige moslm’s in NL.
   Oh wacht…..

   (in antwoord op Vogelbeest)
 2. Jannie Ooms

  Schoftentuig, dat is het.

 3. Burgermans

  Wat een afschuwelijk geloof is de islam toch.

  • Karel Kritisch

   Een nieuwe profeet zeker..

   (in antwoord op Burgermans)
   • Burgermans

    Ik zeg niet dat de Heer Wilders een helder licht is, ik constateer slechts dat de Limburgse staatsman van alle Nederlandse opiniemakers de meest realistische kijk op de islam blijkt te hebben.

    (in antwoord op Karel Kritisch)
  • carlblyweert

   veralgemening, father of all fuckup assumptions.
   https://www.youtube.com/watch?v=PzusSqcotDw

   (in antwoord op Burgermans)
   • Burgermans

    Roven, moorden, verkrachten: deze IS-strijders leven letterlijk volgens de geloofsregels van Mohammed.

    (in antwoord op carlblyweert)
    • carlblyweert

     Alsook christenen, hindoeisten, zelf buddhisten! Het feit dat je mensen met monsterlijke principes nog de erkenning van een geloof geeft maakt je onderdeel van het probleem. Ofwel bestrijd je religieus geloof in zijn totaliteit ofwel sta je alleen geloof toe zolang de vrijheid van dat geloof de vrijheden van een mens niet beperkt. Maar cherrypicken vergroot en verlengt alleen de miserie.

     (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      De islam is in zijn kern een foute en fascistische ideologie. Er is nog nooit iets goeds van de islam gekomen, alleen maar terreur, onderdrukking en geweld.
      Niet voor niets waren de moslims in de oorlog bondgenoten van Hitler en mochten ze als enige niet-Ariërs in de SS dienen.

      (in antwoord op carlblyweert)
     • carlblyweert

      Zoals ik al zei. Veralgemenen. Nu ben je al aan het punt nazi’s en moslims onder 1 noemer te zetten.
      Valt niet mee te praten dus. Stop je vingers maar terug in je oren.

      (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      De uitgangspunten van de islam zijn dezelfde als die van het nationaal-socialisme. Logisch dus dat de islam uitmondt in genocide.

      (in antwoord op carlblyweert)
     • carlblyweert

      Jep. Ze steken er diep in zie ik.

      (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Je kunt geen enkele van de door mij naar voren gebrachte punten ontkennen, wel?

      (in antwoord op carlblyweert)
     • carlblyweert

      U hebt geen punt, alleen een simplistische kijk en veralgemend beeld van 1 geloof.
      Daarbij kiezend om alleen aandacht te hebben voor het leed van dat ene geloof en.het leed van miljoen anderen van andere geloven te negeren.
      Weerlegt u reza aslan zijn punten maar want die weerleggen de uwe. Maar u hebt wellicht ook al jaren religie en cultuur zo diepgaand bestudeerd als d heer aslan. ..

      (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Ik discussieer niet met Resa Aslan maar met u (als u tenminste zo beleeft blijft om geen persoonlijke beledigingen in plaats van argumenten te gebruiken). Het is geen toeval dat alle moslimlanden te kampen hebben met terreur, geweld en corruptie. Die problemen zijn niet toevallig allemaal moreel van aard.
      Het Christendom heeft van ons barbaren beschaafde mensen gemaakt, de islam precies het tegenovergestelde: van het centrum van beschaving is het Midden-Oosten nu het centrum van barbarij geworden.

      (in antwoord op carlblyweert)
     • carlblyweert

      U discussieert met mij, Welaan dan geef ik u dezelfde argumenten als aslan, u geeft zelf mooi weer wat hij ronduit ‘stupid’ vind aan uw bewering dat ‘alle’ moslimgemeenschap barbaars zijn EN dat christendom een beter alternatief is.
      Zie zijn voorbeeld over Afrika. Mooie christelijke beschaving hoor, meisjes hun vaginale muilezel en zo. Knap dat je daar geen problemen mee hebt en graag tot de christelijke cultuur word gerekend, barbaar!

      (in antwoord op Burgermans)
 4. Karel Kritisch

  Walgelijke nihilistische demonen zijn het die lui van ISIS.

 5. RemoteControl

  Ik zou graag de video willen zien, heeft er iemand een link?

 6. carlblyweert

  allereerst wil ik de monsters van IS niet goedpraten, wil alleen maar aanwijzen dat het niet de religie is die de mens verziekt maar de mens die religie verziekt.
  het feit dat wij nu denken moreel superieur te zijn aan deze barbaarse ‘moslims’ komt ook doordat onze media en politieke leiders dit gunstig achtten.
  Hieronder spreken sommigen dan weer uit waarom de gematigde moslims dan niet op straat komen (wat ze wel doen maar gewoon weinig mediaandacht krijgt omdat het geen massale betogingen zijn met rellen) maar waarom spreekt er hier niemand over bvb SAUDI ARABIA? daar worden ook mensen onthoofd! oh wacht even, europa en amerika hebben hen nodig, juist.
  volgende kerel legt een veel beter wereldbeeld uit dan menheertje wilders ooit zou kunnen.
  https://www.youtube.com/watch?v=PzusSqcotDw

  • Burgermans

   De islam is zijn kern fout. Daarom kan er niets goeds uit voortkomen. Vrouwenonderdrukking, homofobie, zuiverheidsdenken, Jodenhaat, censuur, gelijkschakeling, straatgeweld: de overeenkomsten tussen islam en nazisme zijn eindeloos.

   (in antwoord op carlblyweert)
   • carlblyweert

    Idem voor christendom, hhindoeïsme enz.
    Het is niet de ideologie die de mens maakt maar de mens die de ideologie maakt.
    Jij zoekt een virtuele stroman op de fysieke mensen die verantwoordelijk zijn voor leiding van de ideologieën. Zo blijf je voor eeuwig op jacht want zelfs al kun je elke herinnering aan islam uitwissen voor de toekomst dan nog zullen er extremistische MENSEN zijn die het ene of het andere idee als het hunne claimen.
    In de kern zijn mensen divers, en in dat spectrum van.levenswijzes heb je een norm en extremisis. Door de extremisis de generaliseren en er de norm van maken maak je het toegankelijker, zoals jij nu doet.
    Je bent onderdeel van het probleem, veel plezier met het instandhouden ervan.

    (in antwoord op Burgermans)
    • Burgermans

     Ik moord, niet, ik verkracht niet, ik haat geen mensen vanwege hun afkomst of seksuele voorkeur. Volgens mij ben ik dus niet de kern van het probleem. Ik benoem het slechts.

     (in antwoord op carlblyweert)
     • carlblyweert

      Leer lezen. U bent niet de ‘kern’ van het probleem, wel een ‘onderdeel’.
      De familie moslims hier in de wijk (vrouw draagt geen hoofddoek btw) moord niet, verkracht niet, haatten mensen niet vanwege hun afkomst (wat schijnbaar overal in elke cultuur voorkomt) of seksuele voorkeur. Uw punt is dan dat ofwel deze mensen GEEN moslims zijn en IS wel, of omgekeerd. Als ze beiden moslims zijn klopt uw uitleg niet.

      (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Logica van lik-mijn-vestje. Ik ben geen onderdeel van een cultuur die vrouwenonderdrukking, Jodenhaat en homofobie goedpraat.
      Ik ga ook geen mening over individuele moslims geven maar wel over de ideologie van de islam, die zoals ik heb aangetoond intrinsiek slechtaardig is.

      (in antwoord op carlblyweert)
     • carlblyweert

      U hebt niets aangetoond, u zegt dat gewoon op uw eigen.interpretatie van een eeuwenoud sprookjesbos en geeft op uw eigen manier uw eigen betekenis eraan en aan lieden als IS en brave huisvaders. U doet hetzelfde als creationisme met Genesis doen. Alleen als u geloof in het algemeen bestudeerd kunt u uitspraken.doen over individuele geloven.
      En het spijt me maar tenzij uw cultuur NIET van westerse origine is maakt u nog deel uit van een cultuur waarin jodenhater vrouwenond3rdrukking entomologie als begrippen ONTSTAAN zijn.
      Lil me vestje redenering van u waarmee u dit alles wederom kiest te negeren want KIJK naar het vogeltje genaamd islam.

      (in antwoord op Burgermans)

Reacties niet toegestaan