Geert Wilders: ‘uiteindelijk houdt hij meer van zijn katten.’

Geert Wilders verliet 10 jaar geleden de VVD om voor zichzelf te beginnen. Het AD vroeg een aantal prominenten hem te typeren: Martin Bosma: "Geert was een van de eersten die zag wat het probleem van de islam is: de islam zelf." Hero Brinkman: "Hij is een autistische, wantrouwende man. Naar enige vorm van empathie hoef je bij hem niet te zoeken. Geert is een totaalpoliticus: hij heeft geen vrienden en zijn vrouw ziet hij nauwelijks." Dion Graus: "Hij is vooral een rustige en lieve man. Alleen kent verder niemand hem zo. Op televisie zie je hem altijd in een heftig debat met een zuur mondje.'' Louis Bontes: "Hij kan supercharmant zijn, maar hij gebruikt mensen. Uiteindelijk houdt hij meer van zijn katten.'' Joram van Klaveren: "Hij vraagt heel veel van zijn naaste medewerkers. Hij stuurt gerust om één uur 's nachts een mail, dat ze iets moeten uitzoeken voor 6 uur 's ochtends.'' Filip Dewinter: "Geert betekent voor de Nederlandse politiek hetzelfde als Pim Fortuyn: hij zegt wat de mensen stilletjes denken.'' Hans Jansen: "Hij is oergeestig. Als hij de politiek ooit zou verlaten, kan hij zo aan de slag als tekstschrijver voor cabaretiers."

9 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Twan

  Goh, wat interessant….. Pfff

 2. Robin

  Geert is zijn eigen mannetjes maker.

 3. kletsmajoor

  Ik ben tot de slotsom gekomen dat Geert Wilders na 10 jaar vastzit in de rol van boodschapper. De oplossingen die hij tot nu toe heeft voorgesteld voor de door hem gesignaleerde problemen, zijn oppervlakkig en lui en daardoor onhaalbaar. Hij denkt waarschijnlijk dat andere partijen de problemen wel gaan oplossen als hij ze maar luidruchtig en provocerend blijft benoemen.

 4. Volledig

  Volledig: Hij is narcistisch en heeft een sociaal afwijkende leefstijl. Hij kan daardoor slecht afstemmen op de emoties van anderen waardoor ook zijn geweten minder is ontwikkeld. Kortom Geert heeft een persoonlijkheidsstoornis die verwant is aan psychopathie.

 5. bladvoormijnmond

  Ik vond boer Koekoek leuker.
  Dan Lou de Palinboer
  Dan pas deze blonde kuif.

 6. Tim66

  Aan de reaguurders ,wat een studies hebben jullie gedaan om te vertellen hoe Wilders is dit zegt meer over jullie dan over Wilders!
  Makkelijk om rare dingen te zeggen aan de zijlijn deze man of het het nu leuk vind of niet Wilders durft wel ergens voor te staan ,dat is wat anders dan jullie slappe gezeik!
  Makkelijk om mensen zo af te zeiken.

  • vandehoedenderand

   Want andere mensen durven nergens voor te staan? Alleen Wilders staat natuurlijk ergens voor. En niemand anders. Haha.
   Hahahaha.

   En Wilders zelf… Die zeikt natuurlijk nooit iemand af. Welnee. Doet ie nooit…

   (in antwoord op Tim66)
  • 2374

   Hij zeikt dagelijks complete groepen mensen af, je leest selectief.

   (in antwoord op Tim66)
 7. Burgermans

  Je kunt zeggen van Geert wat je wil maar over Europa en de islam heeft hij als enige opiniemaker wel steeds gelijk gekregen.

Reacties niet toegestaan