Obama’s voormalig literair agent: ‘Obama is geboren in Kenia’

Nog steeds duiken er geruchten op dat Obama niet in de VS zou zijn geboren, ondanks zijn geboorteakte waarop staat dat hij in Hawaï ter wereld is gekomen. Nu heeft de rechts-conservatieve  Breitbart.com ontdekt dat Obama's literair agent in 1991 een boekje heeft uitgegeven met daarin naast de aankondiging van Obama's eerste boek ‘Journeys in Black and White’ een biografietje van de toekomstige president. Obama werd daarin zo omschreven:
‘Barack Obama, de eerste Afro-Amerikaanse president van de Harvard Law Review, werd geboren in Kenia en groeide op in Indonesië en Hawaï. Als zoon van een Amerikaanse antropoloog en een Keniaanse minister van Financiën, ging hij naar Columbia University en werkte als financieel journalist en redacteur voor Business International Corporation’.

Breitbart, dat vrijwel geen enkel middel schroomt om links zwart te maken, vraagt zich verwonderd af waarom de mainstream media dit niet eerder hebben ontdekt.

Obama's voormalige literair agent heeft een beknopte verklaring gegeven waarin zij zegt dat er in het bewuste boekje een fout is geslopen in de biografie van Obama. Ze had destijds de tekst moeten voorleggen aan Obama, schrijft ze.
In ieder geval hebben de Republikeinen met dit gegeven weer wat in handen om Obama onderuit te halen.

Bron(nen):   Breitbart