De grootste kenner van de JSF is een amateur

Als vandaag in de kamer wordt gesproken over de JSF, dan hebben veel kamerleden, zeker degenen die kritisch zijn, hun informatie van JSF Nieuws.nl. Johan Broeder, de man achter die site, weet alles van de JSF en de deals achter de JSF. Broeder, vandaag geportretteerd in De Volkskrant, staat dagelijks om 4 uur op om de site bij te houden, voor hij aan zijn werk gaat. Hij is ondernemer. Voorstanders en lobbyisten van de JSF pogen hem verdacht te maken: hij wordt betaald door de vijand van de JSF. Maar iedereen is het er over eens: Broeder weet heel veel. En dankzij zijn kennis is hij zeer kritisch over de JSF

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Floris Maaskant

  Nog helemaal afgezien van wat het ding kost qua aanschaf en vooral ook onderhoud, als je het ding eenmaal in huis hebt gehaald ga je er natuurlijk geen rondjes mee om Tessel vliegen. Dan weet je dat je weer voor jaren in allerlei conflict-haarden —op plekken waar je eigenlijk niks te zoeken hebt— wordt uitgenodigd om mee te doen met de alliance of the willing…

  • Frank Tempelman

   Ongeïnformeerdheid is een opvallend kenmerk in deze discussie: onderhouds- en bevoorradingskosten zitten bij de totaalprijs in, op basis van een vooraf gecontracteerde inzetbaarheid.

   (in antwoord op Floris Maaskant)
   • Floris Maaskant

    Ongeïnformeerdheid is een opvallend kenmerk in deze discussie:

    notabene de leveranciers van onderdelen van de JSF propageren dit project aan hun aandeelhouders vanwege de hoge kosten in onderhoud… zij zeggen dat ze dik geld gaan verdienen aan het een poot uitdraaien NA (!!!) het aanschaffen van het toestel. Zeg maar wat het cartridge systeem is voor consumer printers is de JSF voor vliegtuig onderdelen bouwers en wapen systemen leveranciers.

    So far voor jouw goed geïnformeerdheid… Want wie denk je nu dat beter geïnformeerd zijn jij of de boys die straks geld gaan verdienen? Natuurlijk zit er ergens wel een gaatje in dat contract!

    (in antwoord op Frank Tempelman)
 2. Henk Daalder Windparken Wiki

  De JSF mag helemaal niet oefenen bij Texel, daar maakt hij te veel lawaai voor.
  Gelukkig heeft het parlement een verstandig besluit genomen
  We hebben qua wapens, defensie en economie veel meer aan het zelf ontwikkelen en bouwen van onbemande vliegtuigen

Reacties niet toegestaan