PVV valt verder uit elkaar

Het is Bijltjesdag bij de PVV. Jhim van Bemmel, Richard de Mos en Eric Lucassen staan niet op de kandidatenlijst en zijn daarom zeer boos. Van Bemmel is zelfs een eigen fractie begonnen die tot kort na 12 september zal bestaan. Jhim van Bemmel was een keer eerder in het nieuws: toen bleek dat hij zijn CV bij elkaar had gelogen. Lucassen heeft landelijk bekendheid gekregen als 'de brievenbusplasser'.

9 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. catchit64

  Don’t judge a book by its cover, maar een echt betrouwbaar uiterlijk kun je de heren toch ook niet verwijten.
  Ben erg benieuwd naar de nieuwe kandidaten.

  • itsmeinperson

   hoe harder men zijn best doet iets te ontkennen, hoe dichter het bij je blijft en weigert te vertrekken…de media en iedereen zoekt en vindt, ja en dat lukt, ook bij iedereen ,zelfs bij elke lezer hier…..ontkennen is het feit dat de PVV er nog steeds is, en men (media en politiek) zijn best doet alle vuile was boven te halen om het kwade daglicht te benadrukken…er bestaat niets corrupters als politici, banken en groot bedrijfsleven…dus zo nieuw is dit gegeven niet….lastige mensen ruimt men op….en alle middelen zullen dan ook niet geschuwd worden…wie denkt dat het leven, politiek, , banken, Vaticaan, koningshuisen etc, eerlijk is, komt bedrogen uit….

   (in antwoord op catchit64)
   • bebeben

    Media die geen kwalijke zaken aankaarten, zijn geen knip voor de neus waard. Het land zou er er pas erg aan toe zijn als de PVV, met al z’n schandalen en schandaaltjes, systematisch in de luwte wordt gehouden.

    (in antwoord op itsmeinperson)
 2. JordenSpliethof

  Waarom zo’n negatieve titel die kant nog wal raakt?
  Waarom niet PVV zuivert gelederen?
  Ik krijg sterk de indruk dat men hier ook al anti PVV is.

 3. gerrit52

  ik vind dat geert groot gelijk heeft. richard de mos, je kon met hem lachen, maar meer ook niet. en die anderen? ach, geven alleen maar problemen.
  gaat van bemmel een eigen fractie beginnen. man waar begin je aan?

  maar, staat die dion dan nog wel op de lijst? die zou ik dus niet hebben geplaatst. ook zo’n rare snuiter.

 4. massimoq

  Minister Wilders’ mensenkennis kennende denk ik dat de nieuwe kieslijst vol staat met andere bedenkelijke figuren over wier lijken in de kast we ons de komende tijd mogen verbazen. De minister is al 25 jaar in de weer op het pluche. Wat heeft hij bereikt in die kwart eeuw? Het is als zijn huwelijken: vruchteloos. Helaas hebben we aan de minister en zijn actieve steun wel de Euro, Griekenland in de eurozone, Job Cohen, de JSF, het kwartje van Kok, het tweede kabinet Kok, de privatisering van alle nutsbedrijven en de demonisering van Pim Fortuyn te danken. Waar was de minister toen we hem nodig hadden?

 5. Cornelis Berend

  Ik zou graag zien dat er een wetje werd aangenomen dat kamerleden die vanwege hun omstreden en verzwegen verleden niet op de kieslijst terugkomen het rechtop wachtgeld en andere aantrekkelijke privileges wordt ontnomen zodat ze weer kunnen gaan doen wat ze voorheen altijd al deden: oplichterij, mishandelingen, leuter in brievenbussen hangen, etc.

 6. Taco Fortgens sr

  Ach geen medeleven met deze verschoppelingen van Uncle Geert,als Henk en Ingrid mogen we onze zuur verdiende belastingcentjes uitgeven aan een riant wachtgeld wat voor deze PVV weeskinderen klaar zal liggen!

Reacties niet toegestaan