Harde klap voor Wilders en de PVV

  De aanhang van de PVV stelt het niet op prijs dat de partij een aanblik van chaos, ruzie en verwarring toont. In de peiling van Maurice de Hond, gehouden in de laatste dagen van de afgelopen week, zakt de PVV maar liefst 4 zetels ten opzichte van de verkiezing van 2010 en 3 ten opzichte van de peiling van vorige week   De VVD, die vorige week wegzakte, profiteert van deze daling van de PVV. De partij presenteerde afgelopen week het verkiezingsprogramma en dat viel goed bij de kiezers. De liberalen stijgen van 26 naar 29 zetels.   Daarmee staat de partij bij De Hond nog maar 2 zetels achter op de SP. De partij van Emile Roemer zakt in de peiling met 1 zetel en komt uit op 31. In de peiling van Synovate staat de VVD op 35 en de SP op 29. In de peiling van TNS Nipo staat de VVD op 32 en de SP op 31.

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. gerrit52

  kom op,geert!!!!

 2. JanRogiers

  Enkel de slappe politici mogen worden verkozen …Als je tegen de geniale politiek van Brussel bent ,dan wordt je afgemaakt ..letterlijk of in de media .
  Verder doen , Geert , op dat er toch iemand zou klaar staan als de Euro schuldbom ontploft !

 3. Cornelis Berend

  Ik vind het nog wel mee vallen, die “harde klap”. Als iemand bij Groen Links wat roept of een grappig toneelstukje doet halveert het aantal zetels.

  Als het de PVV kiezer niet uitmaakt wat voor types de eenmanspartij in de kamer vertegenwoordigen, dan lijkt het me logisch dat het ook niet veel uitmaakt of er een paar uit de boom vallen en worden vervangen.

Reacties niet toegestaan