Peiling De Hond: VVD en SP allebei op 31 zetels

In de wekelijkse peiling van Maurice de Hond zijn amper verschuivingen te zien. Twee van de tien partijen in de Tweede Kamer verliezen licht ten opzichte van vorige week. Alleen de VVD wint twee zetels. De partij komt in de peiling uit op 31 zetels, evenveel als de partij nu in de Tweede Kamer heeft. De VVD heeft daarmee hetzelfde aantal zetels als de SP, die vorige week ook al op 31 stond. De SP heeft nu 15 zetels in de Kamer. De PVV levert een zetel in en komt uit op 19. D66 zakt van 17 naar 15. De winst van D66 de afgelopen maanden op de VVD lijkt een halt toegeroepen. De partij lijdt onder het toenemende pessimisme over Europa, concludeert De Hond.    

Bron(nen):   NOS  NRC    

1 Reactie Doe mee met de discussie →


 1. Rinus57

  Natuurlijk , zucht , de gene die jou het hardst slaat kust men de hand.
  Wat een dom volk blijven wij toch om een VVD weer krediet te geven .
  Ik begin mij zo langzamerhand ernstig te schamen voor het Nederlandse volk , geef het brood en spelen en zij houden hun mond dicht en zetten het verstand op nul .
  Gaan lijdzaam achter de landverraders aan die het ESM een warm hart toedragen om de mensen zo veel mogelijk geld af te persen voor een pracht sier te maken bij de grootste zwendelaars van de EU een van Rompuy en Barroso .
  Als men dit overkomt dan mag je eigenlijk verwachten dat een VVD en een CDA en een D66 plus Kunduz coalitie niet meer serieus genomen mag worden en totaal verbannen kunnen zijn op kieslijsten , negeren deze landverraders en ze eigenlijk berechten voor de openlijke diefstal en oplichting met vals gebruik maken van ons belastinggeld .

Reacties niet toegestaan