Gouden Dageraad slaat (weer) buitenlanders in elkaar (2 video’s)

De fascistische Gouden Dageraad wordt inmiddels gesteund door 1 op iedere 10 Grieken. De partij vindt dat Griekenland voor de Grieken is en voegt de daad bij het woord door met knopploegen los te slaan op buitenlanders. De eerste video laat daarvan een griezelig voorbeeld zien. Onder leiding van een parlementslid worden de kraampjes van buitenlanders op een markt kapotgeslagen. Het tweede filmpje is door aanhangers van de Dageraad op Youtube gezet als reactie op het eerste. Met het volgende onderschrift: Illegal Immigrants in Greece going about there daily lives, beating, raping, robbing, killing, selling drugs and illegal contraband, spray painting walls, illegal kiosks and vendors, harassing Greek citizens, attacking the Police. Censored by Western Media.

11 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. uknowme

  Je kunt je afvragen of je met de nieuwe regels nog wel voordeliger uit bent met aftrekbaarheid. De eerste jaren van een nieuwe hypotheek zullende netto maandlasten van een annuiteitenhypotheek met aftrekpost voordeliger zijn dan een spaar/aflossingsvrije hypotheek zonder aftrekpost. Na een aantal jaren (ca5-7 jaar) slaat dit echter om en zijn de nettolasten van een hypotheek zonder aftrekpost lager. Je aou dan bijv je hypotheek over kunnen sluiten. Wat ik wil zegen: Staar je dus niet blind op de aftrekpost! Maar kijk naar je nettolasten!

  • RhodBerth

   Waarom zijn na 5-7 jaar de nettolasten van een hypotheek zonder aftrek lager?

   (in antwoord op uknowme)
 2. Han

  Het nadeel van hypotheekrente aftrek is dat de huizenprijzen kunstmatig omhoog gaan. Huizen worden daardoor een belegging en iets om over te speculeren. En uiteindelijk wordt maar een partij beter van die constructie: De banken, ten koste van het nederlandse belastingsinkomen.

  De Duitsers hebben ook aftrek via de belastingen maar dan op hun auto. Dat heeft tot gevolg dat er meer wordt geinvesteerd in de lokale industrie. En dat komt uiteindelijk iedereen ten goede want het geld komt bij de arbeiders terecht en die geven het tzt wel weer uit.

  • RhodBerth

   En toch zijn de duitse auto’s goedkoper dan de nederlandse….. kortom, dat verhaal van de hogere huizenprijzen door renteaftrek lijkt daar niet op te gaan…

   (in antwoord op Han)
   • Han

    De huizenprijzen in Duitsland zijn een stuk lager dan in Nederland en de autoprijzen zijn er lager en de staat betaald een fors deel mee aan je autokosten. Wat wil je nog meer?

    (in antwoord op RhodBerth)
 3. cormol

  Als niet hypotheekgever is dit dus een stemadvies voor de Kunduzcoalitie. Gaan die eigen woningbezitters (voor werkelijk eigendom moet je de lening hebben afgelost) ook eens meebetalen. Er gaat nu 26 miljard subsidies naar de huizenmarkt waarvan ruim 16 mld. naar eigen woning bezitters. Dat moeten al die andere inkomens als extra belasting ophoesten, met name de lagere inkomens. De top 20% claimt nu 48% van de HRA.

  • RhodBerth

   – HRA is geen subsidie. Het is een aftrekpost en is een onderdeel van het hele belastingsysteem dat met optelposten en aftrekposten werkt. De woningbezitters betalen in relatieve en absolute getallen al veel meer belasting dan de lagere inkomens, die hoegenaamd zelfs helemaal geen belasting betalen. (grootste deel = sociale premies, dus verzekeringen voor zichzelf)
   – Als de HRA wegvalt zullen meer mensen gaan huren en dus de huurmarkt op slot gaan (nog meer) wat ten koste gaat van de lagere inkomens.

   (in antwoord op cormol)
 4. malky

  De Europese versie van kristalnacht.
  Dat de Grieken Europa nog tolereren, oh wacht ze krijgen gratis geld.

 5. JordenSpliethof

  Waar zijn de multiculturalisten nu? Hoe willen zij deze (hun) Afrikaanse invasie indammen? Door schande en racisme te roepen tegen mensen die het helemaal zat zijn? Iedere keer de worst voor houden dat men wel integreert en dat het brave burgers worden ondanks massale cultuurverschillen is niet meer geloofwaardig. Hou nou toch eens op met het bijmengen van ander volk en laat het eerst maar eens versmelten. Deruit met al die illegalen, zonder pardon de grens over.
  Dit krijgen we hier ook lijkt me, hoop ik met tegenzin, want zonder slag of stoot ons land weg geven lijkt me nog veel erger.

  • Karel Kritisch

   Waar heb je het over man. Lul niet zo stom. Nee je moet marktkraampjes van onschuldige mensen in elkaar stampen en mensen op straat aanvallen. Als een WA door de straat marcheren. Een stelletje verachtelijke nazi’s zijn het.. en daar hoor jij ook bij Jorden.

   (in antwoord op JordenSpliethof)
 6. Karel Kritisch

  Alle ellende is niet aan de immigranten te wijten. De Griekse staat is door en door CORRUPT. Men gaat te vroeg met pensioen, grote delen van de bevolking ontduikt de belasting en smeergeld is gebruikelijk. De staat functioneert niet. Ze hadden nooit tot de EU en de Euro toegelaten mogen worden. Het is zo makkelijk wat Afrikanen de schuld te geven maar laat de Grieken liever eens goed in de spiegel kijken!!!

Reacties niet toegestaan