Waarom Mitt Romney soms zo bruin ziet

Donald Trump beloofde begin deze week "een bom" onder Obama's campagne te leggen, maar het bleek niet meer dan een babyscheet: de miljardair wilde in ruil voor 5 miljoen dollar Obama’s paspoort en diploma’s zien (filmpje). De site BuzzFeed komt met een tegenoffensief en onthult het geheim van de bruingekleurde Mitt Romney. Hij gebruikt spray tan, zegt "een goed geïnformeerde bron". Dat lost het mysterie op hoe het komt dat Romney soms veel bruiner ziet dan anders - bijvoorbeeld tijdens deelname aan een forum voor een Spaanstalig tv-station. Hij zou dan, legt de bron uit, net een spray tan behandeling hebben ondergaan. Waarschijnlijk om zo meer op een Latino te lijken. Romney zou de cosmetische behandelingen uit eigen zak betalen. Zijn woordvoerder ontkent botweg. Maar spray tan deskundigen beweren dat het zeker waar is. "Tijdens het laatste debat waren zijn handen donker en zijn nek wit. Het zag er heel onnatuurlijk uit. Ik dacht nog: met zoveel geld kun je toch wel de beste spray tanner krijgen", is het commentaar van een bruiningsexpert.  

4 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Gerardus Molema

    Gedurende de verkiezingscampagne tussen Nixon en JFK werd de ‘vakantiekleur-manie’ voor het eerst pijnlijk duidelijk in de politiek. Alleen al op grond van zijn vemeende gezonde kleur won JFK tal van stemmen. In werkelijkheid was de man zo ziek als een hond. Hij leed aan de ziekte van Addison waarbij er hyper-pigmentatie plaats vindt. Bruin zonder zon of zonnebank. Zoals zo vaak in de politiek, is niets wat het lijkt.

  2. gerrit52

    wat is en blijft het toch een lachwekkende vertoning. en dat wil de wereld leiden?

  3. arjanvrh

    Toch raar dat Obama hier niet op ingaat. 5 miljoen voor het goede doel is bv. 100.000 mensen genezen van lepra. Daarvoor zou ik mijn kindertekeningen uit 1978 nog gaan zoeken op de vuilnisbelt.

Reacties niet toegestaan