'Niet Jasper, maar Ali Hassan heeft Marianne Vaatstra vermoord'

Politiek
zondag, 25 november 2012 om 8:07
welingelichtekringen header 1
In het Friese Oudwoude zijn flyers verspreid met een complottheorie over de aanhouding van Jasper S. Volgens de flyers is Jasper S. het slachtoffer van een poging om de echte daders te beschermen. Dat is Ali Hassan, een asielzoeker die destijds in Kollum zat en van wie - COMPLOT - justitie niet wil dat hij wordt gepakt. De tekst van de flyer:
GELOOFT U HET OPENBAAR MINISTERIE? Volgens het OM is Marianne Vaatstra door een bekende uit Kollum of omgeving vermoord. Deze leugen is nu al bewezen met de aanhouding van de onschuldige Jasper S., waarmee het OM de doofpot voor eens en voor altijd hoopt af te sluiten. Er wordt hier met een valse DNA match een onschuldige man geofferd om de werkelijke daders verborgen te houden, alsmede de misdadige rol van Justitie zelf. Al 2 dagen na de moord in 1999 hebben de autoriteiten de moordenaars uit het asielzoekerscentrum in het geheim afgevoerd. Ali Hassan is via het Grenshospitium Amsterdam naar Noorwegen afgevoerd. Een uitvoerige getuigenverklaring van een medewerkster van het hospitium is het belangrijkste bewijs hiervoor. Feik Mustafa is op 3 mei 1999 afgevoerd naar naar een ander AZC, dat heeft de adjunct-directeur van het asielzoekerscentrum verklaard. De in Turkije in 1999 opgepakte Ali Hassan is niet de Ali Hassan uit Kollum en dat kunnen vele getuigen verklaren. Toch weigert het OM al deze bewijzen ook maar te onderzoeken. De verantwoordelijke hoogste ambtenaren voor dit afvoeren van de vermoedelijke daders zijn Joris Demmink, de ex-secretaris-generaal van justitie die al meer dan 15 jaar wordt beschuldigd van verkrachting van kinderen en zijn hulpje Harm Brouwer, in 1999 de hoofdofficier van justitie. Demmink heeft nu meer dan 13 jaar de doofpot dicht kunnen houden.
U KUNT MEEHELPEN OM DEZE DOOFPOT EINDELIJK TE OPENEN. • Vraag het OM naar antwoorden op zes cruciale vragen, die nooit zijn beantwoord. Zie http://rechtiskrom.wordpress.com/2012/10/13/5000-euro-beloning/ • Hang deze flyer zichtbaar op uw raam • Informeer uzelf via de weblog rechtiskrom over alle informatie die het OM verzwijgt en meld informatie die kan bijdragen tot de oplossing …