Halsema onderzoekt fraude Amarantis

Oud-leider van GroenLinks Femke Halsema gaat nader onderzoek doen naar de mogelijke fraude door oud-bestuurders van de onderwijsinstelling Amarantis. Dat maakte minister van Onderwijs Jet Bussemaker (PvdA) maandag bekend bij de presentatie van een onderzoeksrapport over Amarantis.

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Gerardus Molema

  Net als Cohen nu ook Halsema gezellig aan een uurtje-factuurtje-avontuurtje begonnen na een roemruchte carriére in de politiek? Vreemde trend om prominente ex-politici voor dit soort klussen te vragen. We zijn reuze benieuwd hoeveel duurder het Amarantis-schandaal gaat worden. Haren heeft 4 ton gekost, dus Fem…..eat your heart out!

 2. 21-12-12 StartTijd

  Doet ze het voor niks ?

 3. Huub Gulickx

  laat het Geert maar eens doen

 4. Huub Gulickx

  beste gerardus, wie wil je er wel voor vragen dan?

 5. Paulraw

  Wiki:
  ” In 1984 en 1985 werkte Halsema in een kroeg en volgde ze het Vrij Propedeutisch Jaar aan de Vrije Hogeschool te Driebergen, nu Bernard Lievegoed College for Liberal Arts genoemd. In 1985 begon ze aan de lerarenopleiding Nederlands en Geschiedenis in Utrecht. In 1988 verliet ze de opleiding zonder te slagen en begon ze Algemene Sociale Wetenschappen te studeren aan de Universiteit Utrecht.”

  En dan ben je fin. expert genoeg om dit alles te doorgronden.Klinkt meer als baantjesmachine voor oud-politici.

  Wel kan ze heel voordelig alle betrokkenen langsreizen ,ze rijdt nl in een 30 jaar oude milieuonvriendelijke Mercedes .

Reacties niet toegestaan