Auto van Obama

Politiek
door Admin
zondag, 03 januari 2010 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Als president Obama in zijn gepantserde Cadillac passeert, moet iedereen wijken. Vlak voordat hij over de en detail uitgedokterde route langsrijdt, komt er een armada van politievoertuigen aangereden. Het overige verkeer wordt een halt toegeroepen en alle kruispunten dienen vrije doorgang te verlenen. Dan komt de Cadillac One waarin de president verscholen gaat achter verduisterde ruiten en in zijn gevolg bevinden zich meerdere identieke auto's. Mag iemand die een aanslag in het zin heeft lekker raden welke auto hij moet hebben.
Het lelijke wagentje dat u hier op de foto ziet, is de nieuwste auto van de president en de Neue Zürcher Zeitung schrijft van welke nieuwe snufjes deze wagen is voorzien. Voor de liefhebber. Staat er op korte termijn een bezoek van Obama aan Amsterdam gepland?
Dat is niet te hopen want Welingelichte Kringen voorziet dat de hoofdstad die de trotse titel 'milieuzone' draagt, waarbij wethouder Vos van Milieuzaken allerlei groene hobby's op de bewoners poogt te botvieren en érg vervuilende auto's wenst te weren, niet voorziet in de vrije doorgang van dergelijke vervuilende zwarte monsters.