10 regels die je in je huwelijk NIET moet naleven

Samenleving
door Admin
woensdag, 12 mei 2010 om 00:00
welingelichtekringen header 1
  1. Ga nimmer alleen op vakantie. Als je altijd zonder je partner wilt is dat een teken dat er iets fout kan zijn. Maar af en toe alleen op stap? verstandig!
  2. Als je ruzie maakt ligt de scheiding op de loer. In tegendeel: als je nooit ruzie maakt worden conflicten kennelijk verstopt.
  3. Zet altijd de kinderen op de 1e plaats. Slecht idee. Voor de kinderen en voor jezelf.
  4. Slaap nooit in aparte bedden. Wie het prettiger vindt om alleen te slapen hoeft niet te vrezen voor zijn of haar huwelijk. Zelfs af en toe in een andere kamer slapen kan goed zijn. Waarom niet?
  5. Ga nooit boos slapen. Een hardnekkig misverstand, dat al veel relaties kwaad heeft gedaan. Als je het oneens bent en de dag is om, ga dan niet oververmoeid tot iedere prijs proberen het uit te praten. Stel vast dat je het niet eens bent en ga lekker slapen. Misschien valt het morgen wel mee.
  6. Partners moeten hun hobby's op elkaar afstemmen
  7. Als de vonk er niet meer is wordt het tijd voor iemand anders. Er zijn er die dat denken en dan met hun adjudant of baas aan de slag gaan. Maar die vonk van het begin dooft altijd. Dat is de natuur. Maar er komt liefde voor in de plaats, en vertrouwdheid, en trouw.
  8. Verveling is erg. decennia lang samen zijn kan niet zonder verveling. Maar daar moet je wel iets aan doen. Bijvoorbeeld een keer alleen op vakantie gaan. Of in aparte bedden slapen.
  9. Je moet seks met hem/haar hebben om hem/haar gelukkig te maken. Commentaar overbodig
  10. Wees altijd 100 % eerlijk. Gevaarlijke onzin: soms denk je hele nare dingen over elkaar, omdat je boos bent, of  moe.
Bron(nen): MSN