Twee mannen zetten 2-jarige mes op de keel

Politiebericht: Zondag 16 december rond half zes ’s avonds zijn een 30-jarige vrouw en haar twee jarige kind op de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht met een mes bedreigd en beroofd door een tweetal mannen. De vrouw liep met haar kindje in de buggy over de Burgemeester de Raadtsingel toen zij werd benaderd door twee mannen. Zij pakten bedreigden het kindje met een mes en vroegen om geld. De vrouw was zo bang dat de mannen haar kindje iets zouden aandoen dat ze de mannen al haar waardevolle spullen waaronder geld en sieraden heeft gegeven. De vrouw is totaal overstuur opgevangen door personeel van de NS die de politie alarmeerden. Het gaat om twee mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Beiden droegen een spijkerbroek en een donkere jas waarvan één met een bontkraag. Heeft u iets gezien of gehoord of anderszins informatie, vragen wij u contact op te nemen met de recherche van Dordrecht via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.  

9 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. disqus_cDEBEY6Kl8

  We hebben geen Marokkanen probleem!.

 2. Jan Leul

  Zijn geen twee mannen maar twee laffe zielloze viezeriken, de middeleeuwse kerkers met bijkomende folteringen en straffen mogen voor dit soort laaghartig tuig heringevoerd worden,biedt mij gaarne aan als beul.

 3. Dead Silence

  Werk voor Ivo, maar die kan ook niets, want onze rechtspraak dateert uit de tijd dat men dacht in Utopia te wonen. En dan hebben we nog de togadragende geitenhoeder die mensen veroordelen. Ook compleet uit de tijd of sympathisanten van de duivel. En de daders, tja…who else?

  • Jannie Ooms

   Ivo Opstelten? Ik neem die man niet zo serieus. De man zou zo maar model gestaan kunnen hebben voor Burgemeester Dikkerdak, van Zwammerdam.

   (in antwoord op Dead Silence)
 4. Jannie Ooms

  Opsporen, die lui en terug naar Berberije ermee.
  Komt van de benaming ‘Berber’ trouwens niet ons woord ‘Barbaar’?
  Dat zou zomaar kunnen.

Reacties niet toegestaan