Vrouw duwt Hindu voor de metro omdat ze moslims haat

De politie van New York heeft zaterdag de 36-jarige Erika Menendez opgepakt omdat ze donderdagavond een man onder een rijdend metrostel heeft geduwd. Ze deed het omdat ze "moslims verafschuwt". Het slachtoffer, de 46-jarige Sunando Sen, stierf ter plekke. Sen was echter geen moslim, maar een Hindu. Hij was zakenman en eigenaar van een drukkerij. Sen was al het tweede slachtoffer dat deze maand onder een metrostel werd geduwd. Voor de eerste aanval is een dakloze man aangehouden, die nog berecht moet worden. Het slachtoffer stond met zijn rug naar de vrouw en kon de aanval dus niet zien aankomen. Volgens getuigen was er voordien geen interactie tussen dader en slachtoffer.

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Jasper_B

  Dit demonstreert maar weer eens het denkniveau van de gemiddelde moslimhater. En dat deze haat wel degelijk racistisch is.

  • winston

   onzin

   (in antwoord op Jasper_B)
  • Jannie Ooms

   Sorry Jasper, maar je verkoopt kletskoek. Ik ben ook niet zo’n liefhebber van de uitwassen van de islam (hoofddoeken, boerka’s en geweld door fanatici), maar deze vrouw had echt niet het denkniveau van de gemiddelde moslimhater (als die al bestaat). Het mens moet zo gek als een deur zijn geweest…

   (in antwoord op Jasper_B)
 2. malky

  een bericht over moslims, dat doet het altijd goed.

 3. kletsmajoor

  Volgens eerdere berichten is deze vrouw zeer verward. Waarschijnlijk roept ze maar wat om achteraf “rationeel” te lijken.

Reacties niet toegestaan