Onthuld: Scientology ‘kathedraal’ gemarkeerd met boodschap voor buitenaardsen

Deze twee gigantische symbolen (foto) zijn een welkomstboodschap voor buitenaardsen wezens; afzender: de Scientology kerk. John Sweeney, verslaggever bij de BBC reisde af naar de woestijn van New Mexico waar de Scientology een terrein heeft, waar ze in een bunker hebben gebouwd die ze de ‘alien space cathedral’ noemen, (een kathedraal voor buitenaardsen) en in het landschap bevindt zich dus die boodschap voor buitenaardse wezens, die vanuit de ruimte gezien kan worden. Hier bevinden zich de schrifturen van L. Ron Hubbard, de stichter van het schimmige geloof, van onder ander Tom Cruise, die gelooft dat Xenu -een sinister buitenaards wezen- miljarden mensen naar aarde gebracht heeft. In zijn boek ‘Kerk van de angst: in de bizarre wereld van Scientology’ beschrijft Sweeney hoe op de 'Trementina Basis' twee enorme, met elkaar verbonden, cirkels zijn aangebracht die elk een diamant in het binnenste hebben. De griezelige graancirkels zijn niet alleen een groet aan buitenaardse wezens, en ‘fungeren ook als markering om ‘Clears’ (hooggeplaatste scientologen) te gidsen bij hun terugkeer naar aarde om de schrifturen van Hubbards te kunnen vinden, nadat een nucleair Armageddon de mensheid heeft uitgevaagd,’ schrijft Sweeney. . De kathedraal is atoombombestendig, en heeft een kluis die de leer bevat van L Ron Hubbard; op gouden discs in doosjes van titanium die zijn afgesloten met argon. Sweeney schrijft dat hij geprobeerd heeft het terrein te bezoeken, samen met Marc Headley, een ex-Scientoloog die spirituele begeleiding van Tom Cruise heeft gehad. Maar ze werden bij de poort weggestuurd. 'Terwijl we terugreden naar de beschaafde wereld, vroegen we ons af wat voor een soort geloof een ondergrondse ‘space alien cathedral’ bouwt,’ schrijft hij.

Bron(nen):   NY Daily News      

1 Reactie Doe mee met de discussie →


  1. Peter Schilte

    Nou, dat die symbolen te zien zouden zijn vanuit de ruimte valt wel mee. Via Google Earth, vanaf een hoogte van ongeveer 5 kilometer, zijn de symbolen niet te vinden, laat staan voor aliens in de ruimte.

    Daarbij komt dat de psychopathische en gewelddadige “kerkelijk” leider David Miscavige een hele hoop veranderingen in Hubbard’s schrijfsels heeft aangebracht, dus de opgeslagen originelen zijn al lang niet meer up-to-date.

Reacties niet toegestaan