Marc Dutroux is incontinent volgens zijn arts

De arts van de Belgische kindermoordenaar Marc Dutroux klapt tegenover een aantal Belgische kranten uit de school over de gezondheid van zijn cliënt. Arts Michel Matagne zegt dat Dutroux een hard regime ondergaat in de gevangenis. Ook lijdt Dutroux aan spontane botbreuken van de ruggengraat waardoor hij chronische rugpijn heeft. Hij moest zes maanden wachten voordat er röntgenfoto's werden gemaakt, aldus de arts. Verder heeft Dutroux last van incontinentie. Als hij naar een andere gevangenis wordt overgebracht krijgt hij een blinddoek om, en dan doet hij het steevast in zijn broek, zegt de arts. 'Dutroux kan niet tegen het donker en van de stress laat hij het lopen.' Volgens de arts, die zijn bevindingen optekent voor een boek, moet Dutroux vooral niet vrij komen. 'Hij begrijpt nog steeds niet hoeveel kwaad hij heeft aangericht.'  

Bron(nen):   De Morgen      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Niegol

    Who cares? Al rot dit sujet langzaam van onder naar boven weg en lijdt hij onnoemelijk veel pijn, dan nog komt hij er ligt vanaf!
    Dit soort figuren hebben alle recht op mededogen verspeelt en mogen nu op de meest pijnlijke blaren zitten!

  2. zo maar iemand

    Hij kan niet tegen het donker. Ach gossie. Die kleine meisjes in die kelder, konden die er wel tegen dan?
    Wraak is nooit goed, maar wat deze man (en zijn inmiddels vrijgelate exvrouw die liefdevol in een klooster opgenomen is) op zijn geweten heeft, dat zou ervoor moeten zorgen dat hij nooit meer vrij zou mogen komen. Hij heeft nog steeds niet in de gaten wat hij heeft aangericht, dus dat zal ook niet meer komen, dus hij zou het net zo makkelijk weer kunnen doen. Isoleren uit de samenleving dus.

Reacties niet toegestaan