Leve de beveiligingscamera! Alle acht verdachten nu in de cel (video)

Leve de beveiligingscamera's! Alle daders  van de gruwelijke mishandeling in Eindhoven zItten in de cel. De beelden zijn op TV uitgezonden en massaal op internet bekeken. Veel kijkers herkenden daders. Vijf  daders meldden zich  nadat de politie hen daartoe had opgeroepen. Vier van de verdachten zijn Belg. Nederland vraagt om hun uitlevering. Eerder hadden zich al drie daders gemeld. De politie wist dankzij de filmbeelden van de bewakingscamer's en tips van het publiek wie het waren. Dit is het schokkende filmpje van de mishandeling:

Bron(nen):   BNDeStem  OmroepBrabant  Elsevier  

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Jaja

  Hmmmm weinig comments en geen Kamervragen van Wilders, hoe zou dat toch komen???? Ow wacht het zijn geen Marokkanen maar Nederlanders. Dan maar stilzwijgen. Stelletje hypocrieten

  • Dead Silence

   Bullshit. Dit volk naar Syberie sturen en er 3 maanden gaten laten graven in de permafrost. Heel goed dat dit geteisem totaal vernederd wordt.

   (in antwoord op Jaja)
  • Genuine_Defector

   Tuig = tuig. Of het nou Marokkanen zijn of Belgen of Nederlanders of Marsmannetjes. Mij persoonlijk kan dat geen reet schelen. Dat er bij de ene bevolkingsgroep wel méér criminaliteit voorkomt dan bij de ander, is echter een feit. Daar zijn genoeg gegevens over. Dat ontkennen is je kop in het zand steken en draagt dus niets bij aan een oplossing. Maar qua strafmaat en sancties kan de afkomst mij persoonlijk dus niets schelen. Ik zie ieder weekend dronken autochtone, blanke – vaak minderjarige – jongeren die compleet van de wereld zijn en mollend en schreeuwend hele buurten terroriseren. Die moet je ook aanpakken. Evenals overigens de cafébazen die minderjarige jongeren dronken voeren.

   Dat gezegd hebbende. Dit zijn inderdaad voornamelijk autochtonen en Belgen. Net als het tuig dat Haren heeft verpest. Op GeenStijl, de enige website die goddank probeert te achterhalen wie de daders zijn en deze vervolgens terecht bij naam noemt, stond een ander artikel over een idioot die iemand knock-out sloeg. 120 uur taakstraf, waarvan 40 uur voorwaardelijk. Dus als je iemand dood probeert te slaan, moet je in dit land 80 uur schoffelen.

   Dát is onder andere wat er mis is in dit land. Idiote rechters die de weg volkomen kwijt zijn en in harde straffen geen oplossing zien. Allemaal onder het mom van “zo doen we dit niet in een “beschaafd” land”.

   Nee, want het is wel beschaafd om iemand 80 uur vuil te laten prikken als straf voor het bijna doodslaan van een ander mens. Dat vinden wij in Nederland, en met wij bedoel ik idiote rechters die niet meer zelfstandig kunnen nadenken, normaal.

   Ik hoorde vanochtend verder op de radio dat een onderzoek aantoont dat ouders vinden dat hun eigen kroost zich goed gedraagt, maar dat aan kinderen van anderen een hoop verbeterd kan worden. Het ‘mijn-zoon-doet-zoiets-niet” argument. Dat is dus een ander ding wat mis is in dit land. Onverantwoordelijke ouders, die niet in staat zijn om voor een goede opvoeding te zorgen. Deze ouders moet je als rechtsstaat dus ook keihard straffen indien de minderjarige kinderen criminele activiteiten plegen. Als je niet kunt opvoeden, moet je geen kinderen nemen.

   Ik heb weinig vertrouwen in de straf die de acht criminele idioten van bovenstaande zaak krijgen. Het zal allemaal weer weinig voorstellen. Je moet dit soort idioten nooit meer in de samenleving willen, in ieder geval niet de hoofddaders. Maar eigenlijk allemaal niet. Dat zijn idioten die nooit iets zullen bijdragen aan de maatschappij en altijd voor overlast zullen zorgen. Je moet ze sowieso een levenslang verbod geven op toegang tot sport- en vechtscholen en andere krachthonken. Daarnaast moet je de ouders strafrechtelijk en financieel vervolgen voor het nalaten een goede opvoeding te verzorgen en daarmee het in gevaar brengen van onschuldige burgers.

   Het Nederlandse rechtssysteem en de Nederlandse rechters kennende, zal het bij een paar uur schoffelen blijven. Nogmaals, goddank zijn de namen van dit criminele, laffe en hersenloze tuig bekend en staan deze inmiddels wijd verspreid over het internet.

   Want wat eenmaal op het internet staat, komt er nooit meer af. Google vergeet niets.

   (in antwoord op Jaja)
 2. Karel Kritisch

  Stilzwijgen?? Volgens mij staat heel internet vol met de namen en foto’s van deze verdachten en zijn ze publiekelijk aan de schandpaal genageld. De media staat er bol van. Blijft alleen je Wilders over maar ja dat die hypocriet was is geen nieuws he.

Reacties niet toegestaan