Dit zou er zijn gebeurd in het huis van Pistorius

Op de tweede dag van de hoorzitting voor het verzoek van Oscar Pistorius om op borgtocht vrij te worden gelaten, vertelde een getuige dat hij 'non-stop geschreeuw' hoorde vanuit het huis van Pistorius, vlak voor de schietpartij. In het huis van de gehandicapte atleet werd een pistool gevonden, waarvoor hij geen vergunning had. In zijn slaapkamer zijn dozen met steroïden, testosteron en naalden gevonden. Pistorius' vriendin Reeva Steenkamp werd in hoofd, arm en heup geraakt. Pistorius vuurde vier kogels af door de badkamerdeur, waarvan er drie zijn vriendin raakten. Onderstaande graphic laat zien wat er volgens de Zuid-Afrikaanse politie zich in het huis van de blade runner heeft afgespeeld.    

Bron(nen):   The Guardian  Daily Mail    

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. janneke123

  Wacht effe, als je een graphic maakt maak ‘m dan kloppend. Die beste man heeft toch geen voeten? Kan hij met die springdingen iemand van de trap af sjouwen? raar verhaal.

  • kletsmajoor

   Voor het dagelijkse leven heeft hij prothesen met voeten.

   (in antwoord op janneke123)
  • Peter Smokers

   En jij dacht dat die altijd blade liep ? 😉 Op de bovenste heeft die geen voeten. Maar als die bat er inderdaad was wordt het een raar verhaal van hem. Ik dacht dat die door de deur schoot. Waar kwam die 4de dan ? Ze kwam nooit de badkamer meer uit. Dus moet ze er gevonden zijn.
   Hoe dan ook. Hij wist dat zij er was.
   En als je weet dat het een inbreker is waarom ga je dan met het lijk aan de wandel. Als het een ongeluk is laat je haar gewoon liggen.
   Of belt een ambulance.

   Hij stinkt in elk geval.

   (in antwoord op janneke123)

Reacties niet toegestaan