Ja, dit ben jij! De cijfertjes over je hele werkleven

Niets blijft zonder statistieken, alles wordt onderzocht. Zo ook het arbeidsverloop in een mensenleven. De gemiddelde werknemer is/heeft: * 154 keer te laat * 125 dagen ziek * 10 sollicitatiegesprekken tot pensioen * 8 loonsverhogingen * 32.396 koppen thee of koffie op het werk * 623 klaagzangen over de baas; 14 x per jaar * 1 keer een affaire met een collega * 3 knallende ruzies met collega's * 1 periode van werkloosheid * 1 periode van stress dat je thuis zit * 2 periodes van zware financiële problemen; 34% moet daarom een tweede baan er bij nemen * 4 van de 10 werknemers krijgt problemen thuis vanwege zware eisen op het werk * 33% verliest voor langere tijd de balans tussen werk en privé * 1 keer in de 10 jaar een andere baan De conclusie kan luiden dat je voor de seksuele relaties niet hoeft te gaan werken.

Bron(nen):   Mail Online      

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. André Somers

  Voor de duidelijkheid: dit zijn cijfers uit het VK. Dat zegt weinig over dezelfde waardes in Nederland.

 2. catchit64

  Tja, en ik ben al 25 jaar ondernemer met personeel en de cijfers van te laat komen en ziekte herken ik niet. Ook de andere waardes zijn wat twijfelachtig als je dit als gemiddelde ziet.

 3. Templein

  Dit soort lijstjes zeggen nauwelijks iets van iemands persoonlijkheid. Het geeft eerder een kleurenblinde bril.

 4. Peter Smokers

  CPB/CBP ? Iemand ? 😉 Ik ben uniek helaas. Kwam ik gisteren achter. Niemand denkt bizar als ik.

 5. Adam

  8 loonsverhogingen??? Van de meeste mensen wordt het loon nog steeds jaarlijks geïndexeerd of was dat in ieder geval voor de crisis het geval. Alhoewel dit als je de prijsinflatie in ogenschouw neemt dit natuurlijk geen echte loonsverhoging is.

Reacties niet toegestaan