Weer een: 18-jarige jongen trapt voetballertje (11) het ziekenhuis in

Tijdens een voetbaltoernooi voor basisscholen in Zoetermeer, is woensdagmiddag een jongen van 11 jaar ernstig gewond geraakt bij een uit de hand gelopen ruzie. Dat zeggen ouders tegen Omroep West. Het spelertje zou ruzie hebben gehad met een medespeler. De jongen zou vervolgens flink zijn toegetakeld door de oudere broer van de jongen waar hij ruzie mee had. De broer van 18 jaar heeft volgens omstanders het 11-jarige jongetje zodanig in elkaar getrapt dat die naar het ziekenhuis is vervoerd. Het is niet bekend hoe de jongen het maakt. Volgens andere bronnen is de 18-jarige broer aangehouden. De politie heeft het incident bevestigd.  

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Genuine_Defector

  Vooral niet te hard aanpakken, zo’n gewelddadige volidioot.
  En al helemaal niet lang opsluiten, want hard straffen werkt niet en dit is slechts een incident.

  We moeten niet zijn toekomst willen verpesten.
  Deze man verdient een tweede kans.

  • Justin B.

   En vergeet niet: we hebben geen Marokkanenprobleem. Ik herhaal: we hebben geen Marokkanenprobleem.

   (in antwoord op Genuine_Defector)
   • Dead Silence

    Hebben we ook niet. Heb ooit hetzelfde meegemaakt op middelbare school. Kleine CudthMarok schopte mijn broodtrommel kapot. Heb er iets van gezegd. Volgende dag stonden 2 grote broers van dit kereltje voor me midden in de aula van de school (waar zij niets te zoeken hadden want ze zaten er niet op school). Kwamen me bedreigen. Dit is al 20 jaar geleden, maar ik vergeet die koppen niet. Inmiddels ben ik ook wat groter, heel veel groeter en als ik ze ooit ergens tegenkom, dan doe ik een mind refresh. Ik ga niet aan de kant voor vuilnis.

    (in antwoord op Justin B.)
 2. zo maar iemand

  Weer voetbal? Voetbal zou verboden moeten worden.

  • Dead Silence

   Heeft niets met voetbal te maken, alleen sijpelen deze gestoorde extreem laffe nono’s, die alleen maare en grote bek hebben als ze in overtal zijn of kleine kindertjes in mekaar kunnen rammen door in het verenigingsleven. De overheid moet stoppen met alle hulp aan dit volk en ze volledig aan hun lotover te laten. Ga je over de schreef, dan eliminatie uit de maatschappij.

   (in antwoord op zo maar iemand)
   • zo maar iemand

    Ik hoor anders niet van dit soort incidenten bij korfbal. Of schaatsen. Of in de atletiek of de Formule een. Of heb ik iets gemist?

    (in antwoord op Dead Silence)
    • Dead Silence

     Dat zijn sporten die een te hoog “homo” gehalte hebben in de ogen van stoere jochies. Of niet haalbaar, vanwege te hoog inteelt gehalte en daaruit voortvloeiende lichamelijke (en geestelijke maar dat is bijna triviaal) handicap, of veel te duur. Voetbal is stoer, en daar kan men lekker de karatetechnieken toepassen.

     Overigens zag ik net een filmpie van vrienden van deze kerel. De dames waren niet erg te spreken over deze gast. Hij voelt zich heel erg groot, en heeft er eens een geslagen. De jongens vinden het normaal. Ach..hij is toch alweer direct uit het ziekenhuis. Ik bedoel maar. Dat is net het probleem. Dit volk heeft niet meer nodig dan kleine hersenen.

     (in antwoord op zo maar iemand)
  • Pietje_Precies

   nee zij die zich niet kunnen gedragen moeten verboden worden. Daar zitten wel wat Marokkanen bij. Bij onze voetbalclub is het ongeschreven beleid om de Marokkaantjes goed te verdelen over de teams, zodat de katalyserende werking van de welopgevoeden maximaal is. (zoiets mag je helemaal niet als beleid hebben, maar realiteit vraagt om improvisatie….)

   (in antwoord op zo maar iemand)

Reacties niet toegestaan