Chinese vader martelt eigen dochtertje op ongehoorde wijze

De 11-jarige Xiao Li werd door voorbijgangers opgemerkt toen zij alleen over straat liep in de stad Shichang. Er was iets mis met dat meisje. Onderzoek leerde dat ze vanaf haar 5e jaar op gruwelijke wijze is gemarteld door haar vader. De details van haar martelingen schokten de dokters van het ziekenhuis waar ze heen is gebracht en dat is te begrijpen. Behalve dat haar vader haar eens in de paar dagen heel hard sloeg, brandde hij haar met een ijzer, liet hij haar kruipen over glas en naaide hij ooit, omdat ze teveel schreeuwde, haar mond dicht. Daarnaast vertoonde het meisje sporen van oedeem als gevolg van chronische ondervoeding Opvallend is dat de buren van de vader en dochter aangaven te hebben geweten van wat er gebeurde. Maar de vader zei, als hij door hen werd aangesproken, dat ze zich met hun eigen zaken moesten bemoeien. En dat deden ze dan maar weer. De moeder zou het huis een paar jaar geleden zijn ontvlucht; zij is nog niet gevonden. De vader wel en hij bevestigt wat zijn dochter artsen en politie heeft verteld.  

Bron(nen):   Skynews      

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Karel Kritisch

  Voor zoiets kun je in China een nekschot krijgen? Ik ben tegen de doodstraf hoor maar bij zoiets denk ik #%&!!%@

  • RhodBerth

   De doodstraf voor deze man is het begin van een klein beetje hoop voor een beetje een normaal leven voor dit meisje.

   Waarom zou je als maatschappij dit soort beesten laten leven?
   Wat is daar humaan aan?

   (in antwoord op Karel Kritisch)
   • John

    Enig idee hoeveel meisjesbaby’s in China tijdens de zwangerschap van de moeder worden geaborteerd? Enig idee van de teleurstelling van sommige primitieve Chinese vaders bij de geboorte van een meisje als hun eerste kind? De diepste wens van de eenvoudige Chinees is een zoon en dat maakt China, land van de 1 kind politiek (overigens alleen voor niet vermogenden), een vreselijk land voor kleine meisjes. Ongeboren en geboren.
    Dit extreme geval is nu wereldnieuws, erachter schuilt een wereld van leed.

    (in antwoord op RhodBerth)
  • John

   Het gedrag van de man is een spiegel voor de maatschappij waarin hij leeft. Het blijft benauwend dat 1/3 van de hele mensheid daar thuishoort.

   (in antwoord op Karel Kritisch)

Reacties niet toegestaan