“Allahu Akbar” Man onthoofd in Londen. Foto van een trotse dader

Hij heeft zijn met bloedbesmeurde kapmes nog in zijn handen als hij trots poseert voor de camera.  In Woolwich, het zuid oosten van de stad, zou een man, een soldaat, eerst zijn aangereden en daarna zijn onthoofd door twee moslims (de Sun, Twitter) of donkere mannen (volgens The Times). Ooggetuigen zeggen dan de mannen op hun slachtoffer inhakte “like a piece of meat”.   Volgens de BBC schreeuwden de mannen terwijl ze bezig waren dingen als "Allahu Akbar". Ook zeiden ze dat ze handelden uit wraak voor wat er in islamitische landen gebeurd. 'This soldier is an eye for an eye, a tooth for a tooth" De mannen zijn daarna in gevecht  geraakt met hun machetes met de politie. Toegesnelde gewapende agenten - die overigens pas na 20 minuten ter plaatse waren - zouden de twee aanvallers vervolgens hebben neergeschoten. De politie behandelt de zaak als een 'daad van terrorisme'. Een crisiscomité van de Britse regering heeft inmiddels een spoedbijeenkomst aangekondigd. Op twitter is grote beroering onstaat. Spanningen tussen verschillende bevolkingsgroepen broeien dicht onder het schijnbaar vredige oppervlak. Een onthoofding zou daarbij niet helpen.  

Bron(nen):   BBC      

82 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. K.Kok

  “Een onthoofding zou daarbij niet helpen”

  Jawel hoor, als het er maar genoeg zijn word het vanzelf rustig….

 2. Dead Silence

  Mwa…alles is een kwestie van tijd, dan wordt het probleem vanzelf opgelost.

 3. addicoco

  Ach, niks aan de hand; of:
  Wij herkennen ons hier niet in; of
  Dat komt er van, met die bezuinigingen; of…..

 4. erik smit

  Als dit ‘de moslims’ zijn, dan zijn die lui in Waco destijds ‘de christenen’. Beoordeel niet een hele groep aan het gedrag van een doorgedraaide waanzinnige. Ik zou zelf dit soort gekken als ‘geloofswaanzinnigen’ bestempelen, ik vind het niet eens nodig om te noemen in naam van welke godheid ze aan het moorden slaan. Al was het Thor of Krishna, het blijft precies even gruwelijk.

  • richardc79

   Daar ben ik het niet mee eens. Ik zie en hoor weinig van christenen die dezer daags dergelijk extreem geweld gebruiken…
   Dat is wel anders dan dit soort moslim-extremisme. Dat vind dagelijks plaats.

   (in antwoord op erik smit)
   • Oh_Oh_SarCastro

    Je hoort weinig van christenen dezer dagen idd. Op het massaal verkrachten van kinderen na dan…

    (in antwoord op richardc79)
    • Bert Hilhorst

     Een bepaalde profeet was in deze wel een trendsetter.

     (in antwoord op Oh_Oh_SarCastro)
    • Karel Kritisch

     Nou dat horen we ook niet hoor..

     (in antwoord op Oh_Oh_SarCastro)
    • Diederdick

     Sterker, ook in de islamitische landen komt het voor maar helaas, het is daar niet zozeer strafbaar of het hoort bij de cultuur.
     Daarom hoor je er niets van…
     Als loverboys en pooiers daarentegen zijn mensen uit dergelijke culturen uitermate goed ingeburgerd. kijk maar naar de schandalen in Nederland en Engeland met loverboys en pooiers die minderjarige, niet islamitische, meisjes als vleeswaar verhandelden.

     En dat mocht van Allah want niet gelovig…

     (in antwoord op Oh_Oh_SarCastro)
  • Bert Hilhorst

   Waco was een vuurgevecht tussen bewapende sekte leden en de ATF met slachtoffers aan beide kanten, niet vergelijkbaar met deze schanddaad, Kameraad.

   (in antwoord op erik smit)
  • PaulusJ

   Een doorgedraaide waanzinnige?
   Miljoenen doorgedraaide waanzinnigen in tientallen landen.

   (in antwoord op erik smit)
   • erik smit

    Oké, klopt. De laatste honderd jaar zijn er miljoenen afgeslacht uit naam van islam, christendom, jodendom, socialisme, nationaal-socialisme, uit naam van wat niet eigenlijk?

    (in antwoord op PaulusJ)
 5. mir76

  En dat woont dan in Engeland? Wat doet hij daar dan. Hij kan beter op het eerste vliegtuig terug naar zijn eigen zandbak worden gezet.

  • disqus_cDEBEY6Kl8

   Hoop dat ie alsnog dood gaat.
   Scheelt weer een hoop kosten voor zo’n stuk vuil.

   (in antwoord op mir76)
  • Pietje_Precies

   daar is geen social wellfare

   (in antwoord op mir76)
 6. Dead Silence

  Hele intelligente man zo te zien. Vooral die slimme blik in z’n ogen. Ja, ieder mens is gelijk….mijn rug op ermee.

 7. Soumia Afantrous

  pff vreselijk, waarom weer islam erbij halen… de islam zegt dit niet, totaal niet. islam is vrede en niet zulke daden, erg jmmmr

  • Bert Hilhorst

   Hahaha, wat probeer je ons nu wijs te maken?.

   (in antwoord op Soumia Afantrous)
   • Soumia Afantrous

    Dat de moslims vaak de schuld krijgen. Ze hoeven maar een iemand te zien die buitenlands is en gelijk maar de Islam de schuld geven.dat is ook waar ik vaak mee geconfronteerd word. Daarom is het erg teleurstellend dat de media gelijk mensen bestempelen terwijl ze misschien niet eens moslim zijn. Wie zegt dat deze daders moslim zij

    (in antwoord op Bert Hilhorst)
    • disqus_cDEBEY6Kl8

     Moslims zijn klaarblijkelijk allemaal leugenaars.
     De daders zijn moslim, dat blijkt toch wel heel erg duidelijk uit de filmpjes en verklaringen.

     (in antwoord op Soumia Afantrous)
    • Pietje_Precies

     je steekt je kop in het zand door maar lalalalala dat zijn geen moslims te roepen. Volgens hen zijn zij meer moslim dan jij.

     (in antwoord op Soumia Afantrous)
  • PaulusJ

   islam is vrede.
   Water is vuur en de kerstman bestaat.
   Islam is pure haat. De puurste haat op aarde.

   (in antwoord op Soumia Afantrous)
  • gerrit bosma

   kijk uit met kijken zeer eng en raar zeker boven de 18 en dan pas aan klikken

   http://youtu.be/gtxLm19459k
   islam allahu akbar en ze zijn trots op hun daden

   (in antwoord op Soumia Afantrous)
  • Genuine_Defector

   Denkt u nu echt dat mensen die leugen nog geloven? Dat islam vrede is?
   Kom, islam = geweld. En iedereen kan dat dagelijks waarnemen.

   Onze religieus correcte politici praten u nu nog na. Die menen ook nog dat islam vrede is en dat deze afslachting ‘incidenten’ zijn van terroristen. Maar je kunt niet oneindig in een bijennest blijven porren. Op een gegeven moment raakt het geduld op. En de tekenen dat de oorspronkelijke Europese bevolking het een beetje gehad heeft met de islam worden steeds evidenter. In elk Europees land worden islamkritische partijen steeds groter. En dat is ook logisch, want door de hele Europese geschiedenis heen hebben we hier al problemen gehad met de islam. Maar nog nooit is de aanwezigheid van de moslims zo groot en sluimerend aanwezig geweest als nu. Als je de geschiedenis als leidraad neemt – en verstandige mensen doen dat – dan kun je op je vingers natellen dat deze ontwikkeling een keer verkeerd gaat.

   Ik ben zelf opgegroeid met de leugen dat de islam een verrijking is voor onze samenleving. Dat is mij op de middelbare school aangeleerd. Let wel, dat was nog (net) voor 9/11. Ik heb dat ook een tijdje braaf nageroepen, totdat ik zelf ging nadenken en inzag dat de islam wereldwijd alleen maar problemen, geweld en ellende met zich meebrengt. De islam past niet in het vrije Westen en dat zal ook nooit gebeuren. De islam past eigenlijk nergens, behalve in hun eigen wereld. Dat komt omdat de islam geen enkel aanpassingsvermogen kent en hun eigen onzin als de enige “waarheid” ziet waar niets of niemand van kan afwijken. En doe je dat wel, dan moet je dood. De indoctrinaties van de islam staan haaks op onze ideeën van vrijheid en gelijkheid. Nogmaals, de maat is voor steeds meer mensen vol. De tolerantie raakt een keer op.

   (in antwoord op Soumia Afantrous)
   • Chaima

    ‘De islam past niet in het vrije westen’, zorg ervoor dat de westerse troepen onze islamitische landen verlaten want die horen daar ook niet thuis. Als je toch wilt gaan generaliseren mag jij meteen opdraaien voor het bloed dat stroomt door de straten van Palestina dankzij jouw blanke medemens. 😉 Beetje oneerlijk niet waar, maar ach blijkbaar is dat jouw gedachtegang so be it.

    (in antwoord op Genuine_Defector)
    • Genuine_Defector

     Oh, maar dat ben ik met u eens hoor. Dat we niets in die zandbakken te zoeken hebben. Maar ik bepaal dat verder niet. Tenzij er extremisten zijn die aanvallen op het Westen beramen. Dan moeten we natuurlijk ingrijpen. Maar dat kan tegenwoordig met drones.

     Daarnaast behoren veel moslims zelf tot het blanke ras. Dus ik snap uw punt totaal niet. Of bedoelt u dat ik racist ben? ‘t Kan mij echt niets schelen of iemand geel, groen, blank, zwart, paars of bruin is, hoor. Hel, ik ben zelf niet eens 100% blank. En in het weekend zie ik genoeg blanke, autochtone asocialen waar ik ook niets mee heb. Maar ras en religie zijn twee volkomen verschillende dingen. U maakt dus een foute vergelijking. Maakt niet uit verder, u bent waarschijnlijk nog jong en dom. Dan moet dat even uitgelegd worden. Hopelijk begrijpt u het verschil nu en maakt u die fout niet meer in de toekomst.

     Mijn punt is verder dat de islam en het (vrije) Westen heel moeilijk samengaan. En als je de geschiedenis erop naslaat kun je niet anders dan concluderen dat dat inderdaad het geval is.

     Maar dat heeft helemaal niets met ras te maken. Ik snap dan ook niet waarom u dat erbij sleept. Waarschijnlijk omdat u geen betere argumenten hebt. Dan maar weer de rassenkaart trekken en mij als racist neerzetten. Het is makkelijk, goedkoop en ik heb ook eigenlijk geen zin meer om op zulke domme opmerkingen te reageren.

     (in antwoord op Chaima)
  • Jaap Verduijn

   Elders werd hierover een artikel geplaatst van The Muslim Council of Britain. Ik copy/paste de essentie van mijn reactie hieronder.

   Statement
   from the article: “(…) The Muslim Council of Britain said in a
   statement: “This is a truly barbaric act that has no basis in Islam”
   (…)”

   The problem is that such barbaric acts DO have a basis
   in Islam. In fact the Quran prescribes them. READ the Quran, and don’t
   be misled by the relatively mild texts from Mecca – they have been
   abrogated by the later, much more violent, texts from Medina.
   Those later texts explain in sickening detail what Muslims must do with
   “infidels”, like beginning by cutting off finger joints, and going on
   till there’s only little pieces of dead infidel left.

   “Abrogated”, by the way, means that old texts may remain in the Quran,
   but have lost their validity and are overruled by later texts, like the
   murderous, terrorist “licenses to kill” from Medina.

   Christianity is a religion of terror, but with some reason can be said
   the barbaric Old Testament has been abrogated by the later, much milder
   teachings of Jesus. Not that much attention is paid to these teachings,
   but that’s another story.
   Islam, on the other hand, started out as a
   relatively mild religion, and there the exact opposite happened: early
   mild texts were abrogated by later, barbaric texts.

   A “Muslim
   council” stating that barbaric acts have no basis in Islam, is either
   lying or they don’t know their own Holy Book. Possibly even both.

   (in antwoord op Soumia Afantrous)
 8. Soumia Afantrous

  Praat alsjeblieft met kennis. Als je geen kennis bezit en niet verdiept hebt in het geloof kun je beter geen discussie aan en onzin uitkramen…. Waar baseer je dat op dat islam haat creëert? Kom met feiten.heb je je ooit verdiept in het geloof?

  • gerrit bosma

   ik ben christen de meest gezochte misdader in het oosten
   en in amerika omdat obama ook moslim is http://youtu.be/Y_j2Dbf2a8I

   (in antwoord op Soumia Afantrous)
   • Soumia Afantrous

    Haha en wie zegt dat zij moslim zijn??? Heb je die mensen gesproken? Wat ik zelf heel vreemd vind is dat jij christen bent, dan zou je ook moeten begrijpen dat islam niet haatdragend is lol want islam en christendom hebben heel veel overeenkomsten

    (in antwoord op gerrit bosma)
    • richardc79

     Geen onzin vertellen. De islam roept op tot dit soort dingen. Zie ook het filmpje van 1 van die daders. Hij geeft daar zelf aan dat hij de koran meerdere keren heeft gelezen en dat hij daaruit heeft gehandeld. En als ik even kijk in sura 9 dan lijkt me dat nogal logisch. Dus…

     (in antwoord op Soumia Afantrous)
     • Erwin

      “En verschuilt u niet achter Allah met uw
      eden om u te onthouden van het goeddoen en het rechtvaardig handelen en
      het stichten van vrede tussen de mensen. Allah is Alhorend, Alwetend”

      De Bijbel en de Koran kennen beide dit soort citaten, evenals citaten die het tegendeel beweren. Het is een kwestie van interpretatie.

      (in antwoord op richardc79)
     • Genuine_Defector

      Ja, en het Christendom heeft inderdaad ook (vreselijk) veel bloed aan de handen. Maar al enkele eeuwen heeft het Christendom zich ontwikkelt richting de religie die het in de basis is: vergevingsgezind en vredelievend. Dat houdt verband met het karakter van Jezus en mohammed. Waar Jezus vergeving en liefde predikt, is mohammed een wreed, gewelddadig en pedofiel monster van onvoorstelbare proporties.

      Overal ter wereld waar moslims zijn, zijn problemen en is gezeik. Niet alleen in de volkomen geïsoleerde wijken in voorheen prachtige Europese steden waar ze met hun schotelantennetjes alleen maar luisteren naar indoctrinatie in de moedertaal, maar overal en op elke plek waar wereldwijd moslims zijn, is sprake van conflicten met andersdenkenden (Christenen, Joden, Hindoes, Boeddhisten en ongelovigen; alles en iedereen raakt in conflict zodra er moslims aanwezig zijn).

      (in antwoord op Erwin)
     • Erwin

      De islam is als religie veel jonger en ik denk dat dit een proces is waar alle grote religies mee te maken hebben. Ik keur dit gedrag absoluut niet goed en het is wel degelijk een probleem, zeker de expansiedrift die sommigen hebben maar de discussie ging over de inhoud van de islam.

      Jezus is ook binnen de islam een heilige profeet alleen niet de zoon van God. De liefde die Jezus predikt staat ook in de Koran. Het wrede profiel van Mohammed is daarentegen niet veel anders dan de slachtingen die God goed heeft gekeurd in het OT.

      Het gaat mij erom dat zowel de Bijbel als de Koran, vrede prediken maar ook misbruikt kunnen worden voor het plegen van geweld. Voor mij, een agnosticus die altijd interesse heeft gehad in religies maar het geloof niet heeft gevonden, is het citaat dat ik heb gegeven zeer treffend en zou als basis moeten dienen voor de Koran. Dat er moslims zijn die daar anders over denken staat inderdaad niet ter discussie maar het is niet de basis van de islam. Het is makkelijk om met citaten te komen die in jouw en mijn straatje passen maar citaten uit heilige boeken geven vrijwel nooit een goede basis weer. Zeker omdat heilige boeken vaak enige inconsequentie tonen.

      Deze inconsequentie is wel een goede test voor het leven op Aarde waarop een ieder na zijn dood, volgens de religieuze visie, op beoordeeld zal worden.

      (in antwoord op Genuine_Defector)
     • Karel

      Getver wat een walgelijke gedachte heb jij zeg! Kotsmisselijk. Overal waar joden zijn is het slecht waar hebben we dat eerder gehoord?

      (in antwoord op Genuine_Defector)
    • disqus_cDEBEY6Kl8

     Gelukkig niet.

     (in antwoord op Soumia Afantrous)
  • PaulusJ

   Ontkennen, rookgordijnen en de feiten betwisten.

   “Je hebt geen kennis”

   Moet ik kennis hebben van een boek dat volop haat predikt tegen niet gelovigen, en in- danwel direct verantwoordelijk is voor de honderd duizenden doden die moslim geweld jaarlijks veroorzaakt om erover te mogen oordelen. Moet ik eieren leggen om een omelet te beoordelen?
   Het is andersom vriend, hoe meer mensen zich in de Islam verdiepen, hoe gewelddadiger ze worden. De onthoofdingen, ophangingen, en erger? Kijk naar de Nederlandse Syrië, Lybië gangers, kijk naar de madrassa’s, Kijk naar de miljarden die Saoudi Arabië en Iran in indoctrinatie en haatzaaien wereldwijd stoppen. Kijk naar de gevolgen. Van Stockholm tot Ford Worth van Amsterdam, Madrid tot Toulouse. Van Bulgarije tot Argentinië.

   Haat en geweld. Onderdrukking en angst.
   Maar natuurlijk heeft het niets met de Islam te maken. Femke zegt het zelf.

   (in antwoord op Soumia Afantrous)
   • Soumia Afantrous

    ik zie hier helemaal geen citaat of iets dat ik als feit kan zien dat het onder de moslims valt. Wie zegt uberhaubt of die landen de regels van de islam volgen? we weten allemaal wel dat alles om geld draait..
    overigens ben ik een moslima en weet ik waarover ik het heb. Ik heb de koran bestudeert en ben er nog mee bezig ook met het memoriseren. dus zeg me niet dat ik geen kennis heb, terwijl je geen poging hebt gedaan om het boek te lezen….

    (in antwoord op PaulusJ)
    • kletsmajoor

     Door een tekst uit je hoofd te leren doe je geen kennis op uit die tekst. Zelfs een tekst bestuderen betekend niet automatisch dat je kennis opdoet. Het zou namelijk best kunnen dat je het verkeerd begrepen hebt. Zeker als je dat allemaal in je eentje doet of in een kleine groep is de kans op misinterpretatie groot.

     (in antwoord op Soumia Afantrous)
  • koelekikker

   Bewijs is er nog,zand uit je ogen halen

   (in antwoord op Soumia Afantrous)
 9. Soumia Afantrous

  Dit is weer een voorbeeld. Als jij je hbo diploma wilt halen dan ga je toch ook in de boeken duiken van de opleiding en theorie zoeken. Zo ia dat ook met een geloof. Elk geloof heeft een heilig boek. Zo heeft islam de koran. En als jij wilt weten wat de islam inhoudt zul je ook moeten inspannen om het boek te openen en te lezen om zo je kennis te vergroten

  • gerrit bosma

   nee helaas niet accepteer jij jezus ik heb gezien met mensen dat ze moslim werden dat ze afstand moesten van de here jezus en de heilige geest,de meeste moslims wachten op mahadji die aan 1 kant blind is

   (in antwoord op Soumia Afantrous)
   • Soumia Afantrous

    weetje gerrit , ik respecteer je mening, maar als jij niet met feiten komt, is er voor mij geen discussie mogelijk. een vraag aan jou: waarom zouden zoveel mensen zich bekeren tot de Islam?? Zelfs arnould oud pvv- er.. zou er dan geen lichtje bij je branden om toch maar eens in de boeken te duiken om de waarheid te vinden ??? btw voor ons is jezus een profeet en wij erkennen jezus.

    (in antwoord op gerrit bosma)
    • Erwin

     1. Goed dat je afstand lijkt te nemen van deze terreurdaden.

     2. Jammer dat je ontkent dat terreur heden ten dage vaker voorkomt bij islamitische groeperingen dan bij andere.

     Wel ben ik het met je eens dat dit soort daden niet binnen de islam thuis horen en in mijn ogen hoort een goed moslim dit ook af te keuren. De Bijbel (OT) en de Koran verschillen niet veel van elkaar en het westen heeft ook wel haar best gedaan om een voedingsbodem van haat te creëren.

     Het is onjuist om de islam de schuld te geven van al deze ellende, als het christendom in deze demografische fase had gezeten dan was christelijke terreur aan de orde van de dag geweest. Helaas is de mens altijd wel in staat om religies te misbruiken voor geweld. Voor God spelen is echter in geen enkele religie goed te praten, hoewel er in elk religieus boek citaten te vinden zijn waar men deze goedkeuring uit kan halen is de boodschap van God, in de Bijbel en de Koran, dat gij niet zult doden (Koran 2:224)

     (in antwoord op Soumia Afantrous)
    • Genuine_Defector

     “De waarheid?”
     En wat is dat dan? De “waarheid”? De islam?

     Hahahaha. En dan noemt u een idioot als Arnoud van Doorn als voorbeeld? Mens, u spoort niet. Hahaha.
     De islam is een leugen, net als het Christen- en Jodendom. Pure indoctrinatie. Maar met die laatste twee hebben we hier in het vrije, open en fantastische Westen, waar u ook blijkbaar woont, totaal geen problemen. Met de islam wel en bovendien steeds vaker en gewelddadiger. Maar u kunt niet zelfstandig nadenken, vanwege jarenlange indoctrinatie. Ik neem het u verder niet al te kwalijk.

     (in antwoord op Soumia Afantrous)
    • Pietje_Precies

     stukje verlichting gemist? De Koran staat vol met zaken die in de moderniteit nergens (meer) op slaan, net als vooral het Oude Testament. Maar een groot deel van je geloofsgenoten neemt het nog steeds letterlijk.

     (in antwoord op Soumia Afantrous)
    • gerrit bosma

     De Bijbel waarschuwt ons dat in de eindtijd, de Satan ons zal proberen over te halen om ‘zijn man’, de Antichrist, te aanbidden, in plaats van Christus. Volgens de Islam zal de Mahdi weerkomen, die vergelijkbaar is met de Messias voor de Joden en Jezus voor de Christenen. Maar men maakt een grote vergissing, want de islam plaatst Mohammed boven Christus en kent Jezus een lagere plaats toe. Op deze wijze zal de Mahdi de ‘geest’ van Mohammed hebben en dus dezelfde kenmerken hebben, en in die hoedanigheid de Tempelberg bezetten. Dit staat allemaal beschreven in de islamitische annalen. De Mahdi de Moslims verwachten zal mogelijk komen in de gedaante van de antichrist.

     Ziet u nu hoe de islam de unieke positie van Christus overneemt en toepast op Mohammed? Islam zal hetzelfde doen met de Mahdi, Mohammeds ultieme opvolger. Ziet u hoe listig Satans plan is? Net zoals Mohammed zal de Mahdi beweren boven de hele schepping verheven te zijn, en letterlijk in de tempel van God in Jeruzalem plaatsnemen en zichzelf dezelfde titels geven die enkel aan God toebehoren. Islam heeft de zondeloze (Christus) vervangen door een profeet van Satan.

     Bedenk dat de islam, de snelst groeiende religie ter wereld, al vanaf zijn ontstaan in essentie de geest van de antichrist is geweest, waar de apostel Johannes al voor waarschuwde.

     Wees wakker kind van God, we leven in een gevaarlijke tijd.

     ik heb 5 jaar de keuze gehad in het geloof,en reken maar dat ik in die 5 jaar heel wat gelezen heb van boeda tot chrislam,
     overal zetten ze jezus van de troon hij is een god die voor ons sterfde.en als koran de boek van vrede is en je laat je bekeren tot een andere geloof ben jij dan nog welkom bij de moslims mensen?…….ik ben bang van niet..

     (in antwoord op Soumia Afantrous)
   • Erwin

    Jezus (Isa) is in de Koran ook een heilige profeet. Zelfs zijn levensverhaal is bijna hetzelfde. Enige verschil is zijn overlijden (in de Koran is Jezus niet gekruisigd) en dat hij in de Koran niet de zoon van God is. Hoewel ik het niet eens ben met Soumia Afantrous haar mening dat iedereen inhoudelijk de Koran moet kennen om een degelijke mening te hebben vind ik wel dat dit soort argumenten achterwege moeten blijven wanneer je geen inhoudelijke kennis hebt, het is namelijk nergens op gebaseerd. Ik vraag me wel af waar je dat hebt gezien, misschien dat bekeerlingen afstand moeten nemen van het geloof dat Jezus de zoon van God is maar dat lijkt me ook vrij logisch aangezien dat niet in de Koran staat. Als je moslim wilt worden dan zul je daar inderdaad afstand van moeten nemen lijkt me.

    (in antwoord op gerrit bosma)
  • gerrit bosma

   kijk goed wat er in het oosten gebeurt de christen worden daar afgeslacht als varkens er is genoeg info over te vinden en in nl worden ze in open armen ontvangen ze bouwen zelf kerken om voor jullie tot moskee.
   daar in het oosten ktijgen ze de kans niet eens om een bijbel te lezen dan worden ze opgepakt en ze verdwijnen vrouwen kinderen het maakt niet uit.

   (in antwoord op Soumia Afantrous)
   • Soumia Afantrous

    jaa elhamdoelilah want het is een vrije land… voor ieder burger geldt dezelfde regels. en overigens is de ISlam niet alleen voor marokkanen maar ook voor nederlanders en andere achtergronden… een marokkaan hoeft niet per definitie moslim te zijn… dus snap nie waarom je dit er weer bij haalt. je komt weer niet met feiten waarover we daadwerkelijk kunnen discusieren. Je haalt weer de media erbij. daar heb ik niks aan..

    (in antwoord op gerrit bosma)
  • disqus_cDEBEY6Kl8

   Wat een simpel geneuzel zeg, is dit het niveau van onze nieuwe Nederlanders.
   Goh, wat hebben we een hoop ellende ons land binnen gelaten.

   (in antwoord op Soumia Afantrous)
 10. Haatbaard

  Laten we daarom met zn allen, deze zomer een vakantieverblijfje boeken bij deze waanzinnigen in één hunner landen. Heb ook nog even het filmpje bekekekn, dat hieronder wordt aangegeven: Lekker doorgaan zo, stelletje achterlijke uien.

 11. Soumia Afantrous

  ik ga ervandoor. ik wens jullie allen een fijne avond toe en een tip: weet waarover je praat. Ga eerst kennis vergaren alvorens je over een onderwerp praat. Lijkt me zeer verstandig

  • kletsmajoor

   Dat is niet waar. Je kan altijd het ‘eindproduct’ beoordelen. Als jij een auto gaat kopen ga je ook niet eerst de wetten van Newton en de eerste en tweede hoofdwet van de themodynamica bestuderen. Ook al beschrijven die wetten precies de wegligging van de auto en de prestaties van de motor.

   (in antwoord op Soumia Afantrous)
 12. Soumia Afantrous

  @erwin ik reageer even snel. Ben blij met jouw reactie. Bedankt voor je reactie! sorry dat ik er nu kort op in ben gegaan, maar ik had niet verwacht dat ik te lang hier bleef hangen. ik moet helaas verder met mijn bezigheden voor school.

 13. Soumia Afantrous

  overigens erwin, ik ontken niet dat de terreurdaden plaatsvinden in islamitsiche landen… maar wat ik duidelijk wilde maken was dat men moet kijken of die landen wel de regels hanteren van de islam.

  • koelekikker

   ”of die landen wel de regels hanteren van de islam.”

   Nou nog mooier,aan aanpassingsmoeilijkheden hoeft geen enkel land mee te doen en zeker niet aan kromme regels als de islam!

   (in antwoord op Soumia Afantrous)
 14. Karel Kritisch

  Weerzinwekkend…

 15. Soumia Afantrous

  kletsmajoor, je hebt het aan je naam te danken gezien je reactie. grappig dat je meteen conclusies trekt.. lees mijn reacties terug. zoals ik zei als je dokter wilt worden moet je de juiste boeken hebben om de lessen bij te kunnen wonen, zodat je als voorbereiding al hebt verdiept in de boeken..Ik ben nog steeds bezig met het bestuderen en lessen volgen en overigens is de koran in verschillende talen vertaald..

  ik weet dat de waarheid soms hard aankomt , laat ik het hierbij houden.

  • kletsmajoor

   Soumia, als je reageert op iemand klik dan alsjeblieft op het linkje ‘Beantwoorden’ onder het artikel. Ander wordt de discussie erg onoverzichtelijk.

   (in antwoord op Soumia Afantrous)
  • kletsmajoor

   Als een dokter mijn verkeerde been amputeert, hoef ik niet eerst een medische studie te volgen om te kunnen beoordelen dat hij een fout heeft gemaakt. Je doet net alsof je voor elke discussie het kennisniveau van een expert nodig hebt. Als dat zo zou zijn zou het wel heel gemakkelijk worden voor ‘experts’ om zich aan elke discussies te onttrekken. Democratische controle en bijsturing wordt dan onmogelijk.

   (in antwoord op Soumia Afantrous)
 16. Soumia Afantrous

  whahahahah kijk waar je het over hebt. Je vergelijkt appels met peren…lachwekkend dit

  • Karel Kritisch

   Ze hebben een stereotype in hun hoofd. Laat je niet opnaaien. Iedereen snapt ook wel dat moslims dit ook afschuwelijk vinden en dat haast niemand dit goedkeurt behalve een hand vol idioten.

   (in antwoord op Soumia Afantrous)
 17. Soumia Afantrous

  echt een kletsmajoor ben jij lol

 18. Soumia Afantrous

  nu ben ik echt weg. weltrusten

 19. hector

  beetje weinig bloed, of zijn ze dat vergeten?
  onthoofden nog wel, met een machette en een slagersmes, maar afgezien van zijn handen, geen spatje bloed, niet op de dader zijn kleding, niet op zijn mouwen, broek, schoenen brandschoon, zelfs het afgeslachtte slachtoffer op straat zou toch in een plas bloed moeten liggen…. niets van dat al….

 20. Dead Silence

  WIL wordt nu ook nog geterroriseerd door ene godsdienstwaanzinnige, die jankt om feiten, citaten en kennis en zanikt omdat “wij” niet weten waarover het hebben. Feiten zien we overal om ons heen, kennis op dit gebied willen wij niet, dat boek evenmin. Volledig achterhaald, fascistische nonsense. Ook leuk te zien dat je praat over “ons”. Je ziet jezelf dus als een aparte groep / individu. Prima, is je goed recht, maar val anderen niet lastig. Jammer genoeg wordt voor een groep idioten de islam gebruikt als rechtvaadiging van onthoofdingen, stenigen van vrouwen, noem maar op. Pathetische gefrustreerde figuren die zelf niet in staat bleken iets van hun leven te maken en zich afreageren onder de denkmantel islam. Shame on you om de zogeliefde god op zo’n manier te misbruiken.

  • Erwin

   Ik vind betrokkene niet echt een waanzinnige maar iemand die zijn geloof probeert te verdedigen. Ik heb er best respect voor dat iemand het aandurft om op een forum met weinig/geen medestanders zijn punt te verdedigen.

   Op een openbaar forum mag iemand ons best lastig vallen met een discussie, daar is het volgens mij ook voor bedoeld en zolang er mensen op reageren mag hij komen met tegenargumenten. Volgens mij doet hij het ook redelijk netjes en hoewel ik wel vind dat je voor een inhoudelijke discussie omtrent de islam enige kennis moet hebben van de Koran vind ik inderdaad niet dat dit een argument mag zijn.

   De feiten die we om ons heen zien zijn behalve religieus, ook demo- en geografisch bepaald. Als dezelfde mensen in dezelfde regio’s het christendom zouden aanhangen dan is het nog afwachten hoe de wereld eruit gezien zou hebben.

   (in antwoord op Dead Silence)
 21. hector

  wie is die cameraman eigenlijk?

  je ziet iemand op de openbare weg onthoofd worden.

  je besluit dat te filmen.
  vervolgens komt die moordenaar zwaaiend met 2 slagersmessen op jou af.
  en wat doe jij?
  je blijft gemoedelijk staan, camera in de hand, want hij gaat nu iets belangrijks in de camera zeggen.
  stel je deze situatie even voor…..

 22. Pietje_Precies

  mark my words, dit gaat binnen een paar jaar groots escaleren….

 23. erik smit

  Allemachtig zeg. Ik had ondertussen moeten weten hoeveel Nederlanders of racist, of bang voor moslims, of allebei zijn, maar toch. Er pleegt één moslim een gruwelijke moord en meteen begint iedereen hier te roepen dat alle Nederlanders die datzelfde geloof aanhangen ‘naar hun zandbak’ terug moeten?

  Laten we over alle gruwelmoorden in de media even net zo genuanceerd gaan denken. We hadden er nog eentje van de week, wat maken we daarvan? Alle gescheiden vaders het land uit? Of eh, alle vaders uit Zeist?

  Nee, natuurlijk niet. Als de dader wit is, zeggen we: Oh wat erg voor de nabestaanden, hij was zeker psychotisch.
  Als de dader een kleurtje heeft, zeggen we: Alle immigranten het land uit! Ze zijn stuk voor stuk gewelddadig!

  Sorry mensen, op zo’n manier gaan we in Nederland niet met elkaar om. Ik heb nog niemand hier gelezen die schreef dat dit erg is voor de slachtoffers of de nabestaanden.

  • Soumia Afantrous

   Erik bedankt! Dit probeerde ik duidelijk te maken. Ik ben blij dat je dat ook zo inziet. Ik ben als moslim niet verantwoordelijk van zijn/haar gedrag. Ik leef als een individu, hoewel ik het zelf ook verschrikkelijk erg vind als zo iets gebeurt. Ik sta daar ook niet van te springen. We zijn allemaal mensen en hebben een gevoel en een emotie. We willen allen het goede voor elkaar en vrede. Overigens bedoelde ik met kennis over het geloof dat e enkel de basis en de uitgangspunten moet kennen.

   (in antwoord op erik smit)
 24. Soumia Afantrous

  Hahaha geloof waarin jullie willen geloven. I am proud to be a muslim. De waarheid zult ooit boven water komen. No matter what…

  • Chaima

   Met zulke mensen wil je niet eens bevriend raken dus laat ze lekker praten joh. Wij geven toch ook niet alle christenen de schuld voor de daden die Hitler heeft begaan? En ja hij was een christen, dat betekend toch niet dat het christendom dit soort acties goedkeurt? De echte terroristen zijn geen Arabieren, geen moslims, geen jood, geen christen, geen Amerikaan. Een terrorist ben je als je ziek in je hoofd bent en niet om andermans leven geeft, ongeacht je religie. Geen enkele religie praat dit goed, ook al wil de media ons laten geloven van wel. Maar ach ja, die moeten ook hun brood verdienen.

   (in antwoord op Soumia Afantrous)
 25. Florac Bosch

  Kolonisatie van Europa door de uitstoot van Moslims.

  Islamitische instroom van Merkel + Erdogan groeit Exponentieel. In Turkije georganiseerde salafisten, alle vijandelijke islamieten worden als “oorlogsslachtoffer” naar EU gedumpt!
  EU top heeft onder de naam “vluchtelingencrisis” nog miljoenen Moslims naar Europa geïmporteerd. Eerst miljoenen gelukszoekers binnenzuigen om vervolgens nog meer islam naar Europa te halen. Er blijkt nu dat Merkel inmiddels zichzelf als de baas van de EU ziet, ging ook met dictator Erdogan Islamitische volksverhuizing te regulieren namens hele EU…!

  Merkel + Erdogan verdrag om de Islamitische instroom te regulieren en voor altijd te legaliseren is een ramp geworden voor de EU! De vijfde colonne en met hen collaborerende overheden tegen de rest van de bevolking..Merkel heeft haar persoonlijke probleem, de door Duitsland veroorzaakte problemen ineens ons probleem gemaakt? Nu willen veel landen deze Merkel’s EU verlaten!
  Europese volkeren weigeren nog verder onderworpen te worden aan mohammedaanse “emigranten” die alleen maar komen koloniseren..
  Merkel heeft Europa verraden: Merkel en haar ploeg zijn geen regerend team, het PR functionarissen die lopen te spinnen om de gebeurtenissen die ons onvermijdelijk overkomen zo prettig mogelijk te verkopen als terecht en moreel zeer verheven zoals een ‘waarden’ gemeenschap betaamt.

  Islamitische immigratie gestuurd door Turkije gaat onverminderd door!
  Het is werkelijk “geniaal” opgezet, maar ook zo misdadig duivels. De tsunami van moslim illegalen, jihadstrijders is gelegaliseerd via een verdrag van dictator Erdogan!
  Turkse paspoorten worden dan geliefde handelswaar. Irakezen, Syriërs, Afghanen, Pakistanen, Somaliërs, Eritreërs, Nigerianen, Congolezen, Malinezen, Bengalen, you name it. Allemaal opeens van Turkse afkomst.
  Merkel benadrukt dat ook in de toekomst vluchtelingen naar Europa en daarmee ook naar Duitsland zullen komen. “We willen legale wegen vinden..”. Belangrijk is dat de weg uit Midden-Oosten naar Turkije niet illegaal verloopt, maar “gecontroleerd, legaal en door ons georganiseerd”. Dit is een misdaad, een startsignaal aan 500 á 800 Miljoen Moslims van hele regio! Een paar miljoen islamitische Syriërs waren nog niet genoeg? Nu gaan we ook de grenzen juridisch openzetten voor 80 miljoen islamitische Turken en meer dan 500 Miljoen Moslims die via Turkije naar Europa willen…

  Bovendien moesten alle EU landen Erdogan+ Merkel’s verdrag ondertekenen! Een Europese staatsgreep door Merkel, dit is de grootste oorzaak van EU ondergang! Dat Merkel Europa kapot maakt door haar niet aflatende drang Arabieren en Turken binnen te laten is juist. Zij is van mening, dat de vergrijzing op deze wijze kan worden opgevangen.

  ERDOGAN + MERKEL VERDRAG: Turkse dictatuur bij de EU, is de doodsteek voor de EU.

  ALLAHU AKBAR TERRORISTEN RUKKEN OP IN EUROPA!

  De terrorist roept ‘takbier’ waarop miljoenen Moslims in Europa antwoorden met ‘Allahu akbar’. Terrorisme en takfier zijn met elkaar verbonden, omdat terroristen al alle Europeanen als ongelovigen zien.

  Na onderzoek blijkt dat in EU toegelaten vluchtelingen waar ze zogenaamd bedreigd worden, massaal op vakantie gaan naar hun thuisland.

  “Allah Akbar” schreeuwende Moslims worden behandeld als oorlogsslachtoffers door de EU maffia! “Allah Akbar” wordt juist tijdens aanval gebruikt! Dit is een symbool van Jihadistische veroveringsoorlogen.

  Allahu Akbar betekent, ”Sieg Heil” en “Banzai”. Moslims roepen takbier en dan reageren anderen daarom met Allahu Akbar. Takbier roepen is een commando voor terreur tegen de niet-moslims!!

  Immers geen enkele oorlogsslachtoffer zou “Allah Akbar” schreeuwend asiel gaan vragen! Hoe is mogelijk dat deze “oorlogsslachtoffers”, als bezetters binnenkomen?
  Maar Erdogan+Merkel vluchtelingen wel!

  EU baas Merkel staat nog steeds achter de Erdogan verdrag! Zij benadrukt dat ook in de toekomst moslims naar Europa zullen komen

  Het punt is dat er momenteel meer Syriërs in Europa zijn dan dat Syrië ooit heeft gehad, immers iedereen geeft zich uit voor Syriër, ook de hordes ‘vluchtelingen’ uit de hele Africa en Azie!. Omdat de registratie faalt en daardoor iedereen alle kanten oprent zal Europa destabiliseren!
  Het is het definitief failliet van een systeem, waarbij volksvertegenwoordiging en zelfs principes ondergeschikt zijn aan het collaboreren van een klein clubje: EU commissie!
  Het snelle voortplanting is een heilige plicht van de moslims, en hierdoor ontstaat altijd een grote overschot van moslimbevolking! Europa is absoluut qua bevolkingpercentage de komende jaren alles behalve verloren de huidige islam tsunami is qua huidige aanwas weliswaar verontrustend…
  Non stop groei en overbevolking is de basis van alle burgeroorlogen in Moslimlanden. Van Bangladesh, Pakistan, Irak, Syrie, Turkije, Libie, Soedan tot Marokko zien we overal overbevolking probleem. Sinds jaren 70 kunnen ze hun bevolkingsoverschot zonder problemen naar Europa verplaatsen.

  DE OVERBEVOLKING IS HET ENIGE WERKELIJKE PROBLEEM !

  Het gevaar is dat deze moslims nu met een nog grotere overschoot, hele Europa kunnen koloniseren! Ze komen nu met de miljoenen binnen…Bevolkingsgroei van moslims onder speciale omstandigheden is sneller. Nieuwe broedplaats van Moslims is nu Europa geworden.
  In huidige situatie passen de Moslims niet meer restricties en gaan er stemmen steeds op om een nieuwe tocht demografisch te ondersteunen door een doelgerichte kolonisatiepolitiek, desnoods door misdadigers naar Europa te verbannen en jonge meisjes te verplichten om ter plekke te trouwen met moslims. Mohammed was ervan overtuigd dat de Arabieren kunnen de wereld veroveren via zijn succesvolle demografische oorlogdoctrine!!
  De ergste gevolgen van deze bevolkingsexplosie zullen nog komen…

  Abnormale groei van Moslims en gevolgen daarvan, huidige jihad oorlogen hebben niks mee te maken met de mensenrechten etc… Creatie van overbevolking is een grote wapen van Islam… Europa is nu al overbevolkt door de binnengedrongen massa Moslims. De komst van nog meer moslims uit Afrika en Azië zal de problemen alleen maar groter maken.

  Mohammed, voor zijn wereld dominantie heeft een nieuwe wapen gevonden.

  Creatie van een constante overbevolking als religieuze plicht, heeft altijd succes gehad en werkt nog steeds! Moslims exporteren hun uitstoot naar Europa en dit noemen ze migratie! De vele miljoenen moslimmannen die nu Europa binnenkomen, zijn opgevoed en opgeleid hoe ze nieuwe gastland kunnen koloniseren. Met huidige politieke doctrinaire patronen verstikken ze de vooruitgang en vernietigen ze bestaande cultuur, wat Mohammed ook deed…!
  De islamitische expansie is een feit. Ze wordt door de goddelijke hand gestuurd. Vandaag de dag wordt de jihad niet meer gevoerd door staten met legers. Dat zou ook niet kunnen. Zodra een islamitische overheid openlijk een oorlog tegen het Westen zou beginnen, zou zij door westerse legers worden vernietigd. De tactiek van de jihad is dan ook gewijzigd. De Islam heeft een andere manier gevonden om Europa te koloniseren;middels de baarmoeder, immigratie en het bekeren van zwakke Europese volkeren.

  EU leiders willen de waarheid niet zeggen tegen hun eigen bevolking! Binnenkomende massa moslims is juist de slachtoffer van de barbarse Islam zelf. Overbevolking en structurele verplaatsing van de uitstoot is goed geregeld met de Islamitische regelgeving! Moslims volgen de wetten van Islam en hun jihad oorloggen zijn dus onvermijdelijk!

  De creatie van een constante overbevolking via een niet- naturelle weg is een grote wapen voor de Islam. Het is een wet in Islam en bedoelt voor de dominantie van hele wereld! De migratiestromen die de laatste jaren op gang komen de verkeerde oplossing zijn voor het probleem van de overbevolking.

  Miljoenen agressief ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslims worden geholpen door de EU machthebbers!

  Europa is het doelwit van een invasie, want een belegering impliceert dat er ook een verdediging tegen de aanval is. Het tegendeel is echter het geval: de lidstaten van de EU zetten hun deuren wijd open voor miljoenen moslims uit het Midden Oosten en Noord Afrika. ‘Vluchtelingen’ worden ze door media en politiek genoemd. ‘Onze jihad strijders, om jullie te veroveren en te onderwerpen,’ zegt ISIS.

  De islam heeft geen absolute meerderheid nodig om hier de boel te domineren. Als maar enkele procenten van de binnenkomende asielzoekers overgaat tot terroristische actie dan kunnen ze de gehele samenleving ontregelen.
  Wat ons hier in Europa betreft zullen we iets moeten verzinnen dat Arabieren, Turken, Pakistanen en Afrikanen in staat stelt hun eigen overbevolking problemen op te lossen zonder die te exporteren naar Europa.

Reacties niet toegestaan