2 nieuwe verdachten gearresteerd in Londen

Werkten de twee Nigerianen toch niet helemaal alleen? Die vraag is niet beantwoord, maar de Londense politie heeft aan het eind van de middag twee nieuwe arrestaties verricht. Een man van 22 en een vrouw van 28, zijn opgepakt.

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Ian

  Alsof deze twee apen hulp nodig hadden voor die amateuristische Jihad aanval ? De videos spreken voor zich lijkt me

  • i7

   Wat ik totaal niet begrijp is waarom gaan dit soort extreem moslims in SA of Iran wonen. Daar zullen ze volgens de islam leven maar om naar EU en het westen te verhuizen en verwachten dat wij hier volgens de middeleeuwen schriften moeten leven!!! mooi niet
   Tegelijkertijd wil ik zeggen dat ik meerdere moslimse vrienden heb die gematigd zijn en zich aangepast hebben, ik heb nooit problemen met ze vanwege het geloof.

   (in antwoord op Ian)
   • Ian

    Je woorden spreken voor zich:

    “gematigd”….”aangepast”…”geen problemen”…alsof je het over een goedaardige vorm hebt van een enge ziekte.
    Je kunt niet zeggen dat ze er zich expliciet van distancieren, dat ze aan onze kant staan, dat ze helemaal gaan voor de westerse normen en waarden.
    En met Westere normen en waarden bedoel ik gewoon de normen en waarden die de Japanners, Chinezen, Thibetanen, Peruvianen, Eskimos, Indianen, en al de rest van de wereld accepteert als zijnde universele humanistische normen en waarden.

    (in antwoord op i7)
    • Karel

     Jouw woorden spreken voor zich en laten je bekrompen geest duidelijk blijken als je het hebt over nigeriaanse apen. IK zou zeggen verhuis naar Zuid Afrika.

     (in antwoord op Ian)
  • Chaima

   Ik zou als ik jou was eerst meer kennis gaan opdoen over de islam alvorens je begint te spreken, je bent duidelijk een bloemkool hoofd met een inhoud van een walnoot.

   (in antwoord op Ian)

Reacties niet toegestaan