‘Visser en Severijn vermoord door zakenpartners’

Volgens RTL zijn Ingrid Visser (35)en zakenman Lodewijk Severijn (57) vermoord door bekenden. Het zou de fatale afloop zijn van een uit de hand gelopen zakenontmoeting. In de zaak  heeft de politie drie verdachten opgepakt. Het paar, dat gisteravond dood is gevonden bij het Spaanse Murcia, had een zakelijke relatie met een of meer van de verdachten. Het gaat om 2 Roemenen en een Spanjaard Het zou van doen kunnen hebben met de georganiseerde criminaliteit. Maar onduidelijk is wat de twee slachtoffers van doen hadden met criminelen  

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. catchit64

  Wat een suggestieve teksten allemaal. De media doet wederom zijn uiterste best om deze mensen zwart te maken. Door deze berichtgeving gaat iedereen ze in de drugshoek gooien.

  Bah. Eerst de crisis koesteren en iedereen het graf in lullen en nu dit.
  Ga met z’n allen terug naar die fijne school voor de journalistiek en leer communiceren!

  • AZtteketet

   Ja sorry maar iemand vermoorden doe je ook niet zomaar. Voor een moord zal veel betaald moeten worden neem ik aan en dat laat je niet zomaar gebeuren. ik zeg niet dat het drugs is maar er zal toch wel iets meer achter gezeten hebben dan een luchtige bespreking over een aankomend volleybal toernooi.

   (in antwoord op catchit64)
 2. Spiegelbeeld

  Spanjaard en Roemenen, toevallig Atheïsten?

 3. philip

  Triest…deze zaak moet goed uitgezocht worden op basis van feiten en alleen dan is er kans dat de waarheid boven komt. Ik hoop dat de media zich terughoudend opstelt en geen loze speculaties de ether in stuurt. laten we zelf geen voorbarige conclusie trekken en mensen veroordelen op basis van afkomst.

  wellicht dat de spaanse politie in staat zal zijn om in rust en met helderheid de feiten op een rijtje te zetten en de daadwerkelijke moordenaar of moordenaars voor t gerecht te brengen.

  Mijn gedachten gaan uit naar alle nabestaanden en wens en veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

Reacties niet toegestaan