Wacht je nog op een pakketje? Hopelijk ligt het niet in deze berg

Op het terrein van een verlaten staalfabriek in Luik ontdekte een man uit Sittard een hele berg met pakketjes van AliExpress. Ze moesten worden bezorgd op Nederlandse adressen, maar dat is nooit gebeurd.

Jan van der Kraan is urban explorer en dwaalt dus graag door verlaten gebouwen, maar meestal treft de Limburger geen honderden pakketjes aan tijdens zijn avontuurlijke tochtjes. "Ik zag op het terrein een vrachtwagen staan met honderden dozen op de grond, overal lag karton," vertelt Van der Kraan aan RTL Nieuws.

Er liepen Roemeens sprekende mannen rond. "Ik liep erheen, en ze renden allemaal weg. Het zou goed kunnen dat zij de vrachtwagen hebben geplunderd", denkt de avonturier, die vermoedt dat de wagen gestolen is.

Waarschijnlijk zijn de meest waardevolle pakketjes al meegenomen. "De rest lag daar op de grond. Ongekend. Ik zag telefoonhoesjes, handdoeken met foto's daarop gedrukt, kleren, stickers, horloges, maar ook voorbinddildo's bijvoorbeeld. En allemaal hadden ze als bezorgadres Nederland." 

Hij deelt zijn vondst, zodat mensen die al heel lang op een pakketje wachten er mogelijk achter komen wat er is gebeurd.

Misschien zie je je pakketje er wel tussen liggen:

Bron(nen):   RTL Nieuws