Een jongen en een meisje gearresteerd voor stelen eindexamens

Een jongen en een meisje zijn gearresteerd, omdat ze eindexamens voor het VWO, de Havo en het VMBO zouden hebben gestolen uit een school in Rotterdam. Ze zouden de examens hebben verkocht aan medeleerlingen. Dat meldt het Openbaar Ministerie in Rotterdam zondag. Het OM wil in het belang van het onderzoek niet zeggen om welke vakken het gaat. De twee verdachten zijn 18 en 19 jaar oud en komen uit Rotterdam en Maassluis. Ze zitten op de islamitische scholengemeenschap Ibn Ghaldoun. Daar was eerder het VWO-examen Frans ontvreemd. Een 22-jarige Rotterdammer werd daarvoor opgepakt, maar na enkele dagen kwam hij vrij. De man geldt nog altijd als verdachte. De twee verdachten moesten dit jaar eindexamen doen aan Havo en VWO. Ze zouden in de school hebben ingebroken en daar de examens gefotografeerd hebben.

7 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. catchit64

  En hoe ga je ze nu straffen? Alleen voor inbraak? Ga je ze ondersteboven aan de Erasmusbrug hangen? Met pek en veren op een open kar door het dorpje Rotterdam trekken? Hun examens worden per definitie ongeldig verklaart maar wat nog meer?

  Dit gaat gewoon weer bedekt worden met de mantel der liefde neem dat van mij aan.
  Hoe pak je zoiets wel effectief aan? Ben erg benieuwd naar goeie ideeën

  • janneke123

   Niet te veel boze woorden eraan vuil maken anders worden onze islamitische medeburgertjes weer boos dat we altijd hun moeten hebben, en ze zijn altijd al boos op alles en iedereen dus kijk uit.

   (in antwoord op catchit64)
   • Spiegelbeeld

    Zomaar! Dit is gewoon een diefstal van een puber. Moet gewoon gestraft worden. Maar dit heeft niks te maken met de Islam! Het is zelfs een zonde die ze begaan hebben. Maar ja je aanname en generalisatie modus staat weer aan.

    (in antwoord op janneke123)
 2. Johan Vrijheid

  Er moet goed onderzoek worden gedaan naar de mentaliteit van de gearresteerden, we hebben een inburgeringsresistent Marokkanen probleem van wellicht 50% van de allochtonen die hier wonen, en dit gaat ook op voor de 2e & 3e generaties. We zien deze jeugd op straat, in de voetbalclubs en op het voorgezet onderwijs de sfeer verzieken door brutaal, egoistisch volstrekt onaangepast gedrag waar de jeugd van goede wil ook de dupe van is. Een groot gedeelte komt in aanraking met de politie en worden draaideur crimineel. Het onderwijzend personeel wordt stapel gek van die klassen waar ze haast geen normaal lesuurtje kunnen draaien. Burgemeesters & Politie zitten met de handen in het haar en putten zich vergeefs uit in leuke knuffel programmaatjes. Ook de ouders in het onderzoek betrekken het is geen geheim dat ze hun kinderen volstrekt niet opvoeden op manier die affiniteit met het westen heeft. Ook het bestuur van de school moet bevraagt worden waarom ze geen maatregelen hebben getroffen toen er vorig jaar een sleutel van de kluis was verdwenen, ze hebben het gewoon laten lopen en zijn daarom medeplichtig. ER moet een grondige mentaliteits verandering komen bij brede lagen onder de allochtonen anders moet men ze opnemen in een remigratie programma waarbij hun NL verblijfsvergunning terug wordt gekocht.

  • JOHNN

   Grijs gedraaide plaat. Uw oplossing graag Johan pvv.

   (in antwoord op Johan Vrijheid)
   • Johan Vrijheid

    Ik eindig met de oplossing, 10duizenden inburgeringsresistente allochtonen hun NL paspoort afnemen en ze met een bedrag naar oorsprongsland repatrieren. Helaas zolang een meerderheid van het electoraat als een kudde domme ezels op de politiek correcte partijen stemt zal dit wel een droom blijven, een niet verwezenlijkte droom waar de NL generaties die komen zwaar voor zullen boeten.

    (in antwoord op JOHNN)

Reacties niet toegestaan